Lite svar från frågestunden :)

Är du tillsammans med myran, eller har du bara nåt litet med honom?? :)

Svar: Nej, det är jag inte. Han är en av dom mest godhjärtade människor jag någonsin mött. Men vi är inte tillsammans och vi hade knappt något på g, tycker att han är lite för grisig för det, hehe… Men som sagt, alla är ju olika. Tyckte om honom jättemycket ett tag, sen så lär man ju alltid känna varandra bättre och då kanske det visar sig att man inte passar ihop 🙂 Även om det inte var mer en lite telefonsnack och lite fyllehångel.

En video som vi hånglar i. Haha!

Jag har en fråga som jag tror många undrar. Jag gör iaf!
Du har inget ”riktigt” jobb och ”endast” bloggar.. du festar, reser och shoppar typ HELA tiden… hur har du råd är då min fråga? ;) vart kommer dina pengar ifrån? från bloggen, har du sparat eller får du av dina föräldrar? :P svara görna det hade varit kul att veta! ha det bra kraam

Svar: Hur mycket det än retar människor så kommer faktiskt mina pengar från bloggen. Det är faktiskt ett jobb att blogga, jag går ju på möten minst tre gånger i veckan och fixar med bolaget hela tiden. Sen så bloggar jag ju faktiskt varje dag. Hehe… Vilken liten skitunge jag är!

Hur går det mellan dig och hugo, vill du fortfarande bli tlsm med honom, har du fortfarande känslor??

Svar: Jo, vi är vänner, pratar ofta och så. Han känns mer som en kompis som jag kan ligga med när jag vill och berätta allt för. Känslor? Njaa, om jag gräver lite så finns det kanske. Men dom är väldigt svala just nu.

9

Jag undrar vad oppa betyder du skriver det ganska ofta så har börjat undra?? :D Förresten älskar din blogg

Svar: Oppa betyder typ ”yeeeah” eller ”nu köööör vi”.. Eller egentligen så betyder det något annat. Men jag använder det när jag är glad tänk er ”oooppppaaaaaaaa” och skratta samtidigt. Det ordet gör mig glad! !! Haha 🙂

Varför slutar du inte röka på riktigt i stället för att röka e-cigaretter?

Svar: Ja, det har jag försökt! Det funkar inte, för jag vill röka, jag trivs med det och det är en social grej. Det är därför som det inte gått.

Men jag vill inte ha dålig andedräkt, lukta rök och jag vill verkligen inte slänga massa pengar på att bli sjuk.

Därför röker jag ecigg från Odd Wolf. Helt enkelt för dom är bäst, bra kvalitet, smakar gott och fungerar fint för mig som ersättning för tobakscigaretter.

Hemsk bild btw 😛 Men orkar inte bry mig 😛

Hur började du vara med 100%party gänget?? Gillar du det?? Har det förändrat ditt liv på nått sätt puss. Vem är din bästa vän??

svar: Jag vet inte riktigt, började med att jag gick på en sponsrad kryssning. Och där träffade jag ägaren av 100%, Marcus Neonberger. Men väldigt speciell men smart människa. När jag åkte på båten så mådde jag inte speciellt bra, det var under den perioden… Eller den innan då jag drack nästan vardagligen. Jag öppnade mig för Marcus, och han sa ”jag ska hjälpa dig”. Och nu jobbar vi tillsammans. Jag såg livet på ett annat sätt, jag skulle inte ens tänka tanken av att ta droger, det äcklar mig. Jag fick lära mig att jag inte ska ha en massa onödiga människor som tar min energi i mitt liv. Marcus är som en extrapappa, har har lärt mig mycket. Synd att jag är så envis bara. Jag har även träffat så himla fina människor på 100% ! Dom välkommnade mig så himla bra, tänk er att en dryg stocholmsbrud som tror att hon är något kommer in i ett rum fullt av värmlänningar och göteborgare. Och dom dömer mig inte? God damn! Älskar alla där. Ni är underbara <3

Steffi, helt klart! No shit sherlock <3

Kan du berätta om din första kärlek? Typ när du va mindre 14-15 o gillade nån mer än va du gillat nån annan?

Svar: Hum.. Han hette Robin Falqvist, var helt nerkärad i honom. Vi var tilsammans i 6 månader. Fast vi hängde aldrig själva, vi hade inte sex osv.. Han ville inte bli av med sin oskuld med mig, för han var rädd för att jag skulle dömma honom. Hans polare hatade mig( antagligen för att jag var norra eurpoas kaxigaste skitunge.) så dom tvingade honom till att göra slut med mig. Det höll i två dagar, och under dom två dagarna hann han bli av med oskulden i skogen med en tjej jag HATADE. Och ja, så mycket mer än så blev det inte. Nu hatar vi varandra, eller han hatar mig? Vet inte varför. Menmen 🙂
Älsklings färg? Lila och brunt!
Älsklings mat? Tacos!
Vad tkr du om anagina? Hon är rolig på tv, men rätt tråkig allmätn 🙂 Men hon är trevlig!
Adriana Lima/ Kim Kardashian
Megan fox / jessicA Alba
Adriana Lima / Megan Fox
Skulle du kkunna va kompis med en arab, turk elle kurd?

svar: Vad är det för dum fråga? Jag kanske inte skulle hänga med någon som gick i kyrkan och var sådär jätte jobbigt troende osv, men det skulle endast vara för att vi inte delar samma intressen.

skulle vara intressant att höra vad du har fått för intryck av Örebro? vilket är min hemstad! :)

svar: Jag älskar Örebro. Snygga människor och trevligt folk, men tycker att dielekten är lite gnällig..

Jag undrar precis det jag frågade i ett tidigare inlägg du gjorde. Varför åker du runt till olika städer och festar hela tiden? Är det inte jobbigt att göra det? Verkar inte direkt som den bästa livsstilen.

svar: Jag åker runt med 100% party, dom brukar köra events 18+ runt om i Sverige. Så hela crewet åker dit och festar typ. Det är kul, men väldigt jobbigt och psykiskt påfrestande att bara bo på hotell.. Det är kul kanske en gång i månaden, men att äta vägmat och supa 5 dagar i veckan.. Mådde jag inte bra av, så därför har jag slutat.

 

 

 

 

 

(Visited 407 times, 1 visits today)

28 Comments

  1. my november 13, 2011 at 8:58 e m

    för mig är ändå tim ”din framtida pojkvän” istället för andre nu, kallade ju först andre för ”din framtida pojkvän” 😉

    Reply
  2. Sofia november 13, 2011 at 9:00 e m

    Oppa betyder inte ”yeeeah” eller ”nu köööör vi”…
    Det är Koreanska för ”äldre man” som till exempel en äldre bror. Ett ord som används som en respekfull tilltalningsfras.

    Reply
  3. Ana november 13, 2011 at 9:05 e m

    Oppa betyder inte alls ”nu kör vi” ELLER ”yeaah” HAHAHAH omg

    Reply
  4. melina november 13, 2011 at 9:08 e m

    som du ligger med ibland när du vill???
    alltså…hur fan står de till i skallen?

    Reply
  5. Charlotte november 13, 2011 at 9:18 e m

    Haha diggar dina ärliga svar!
    Skit i vad dom som inte tål det tycker!

    Kram

    Reply
  6. Matilda november 13, 2011 at 10:13 e m

    hoppas du får en bra kväll!

    Reply
  7. Angelica november 13, 2011 at 10:49 e m

    Till Sofia där uppe…

    Nej, du har fel faktiskt…Det är bara alla svenne-wappaneser som skriver oppa helatiden. Ni har tydligen fått för er att ni kan skriva ordet ”오빠” som ”oppa” hur som helst i svenska. I svenska sammanhang har ordet ingen betydelse så om hon vill använda Oppa som ett glädje rop så är det helt OK!

    Förlåt att jag kallar er svennar, är faktiskt halv svensk så ta inte illa upp haha. MVH ”ANGELICA-DESU” (lol…)

    Reply
  8. saarouula november 13, 2011 at 11:17 e m

    ALLA SOM SÄGER OPA ÄR NÅGOT PÅ FUCKING KOREANSKA, SNÄLLA.

    OPA ÄR PÅ GREKISKA!! HAR NI ALDRIG HÖRT LÅTEN OPA OPA? EN KÄND GREKISK LÅT MED EN GREKISK TJEJ SOM FÖDDES I SVERIGE, helena paparizou??! ringer det någon klocka??¨

    Opa är på grekiska, det betyder inget speciellt men du säger det som vi säger woho eller yeah. Det är som ett glädje ord. Du kan säga opa re file som du kan säga när din kompis gör något roligt/dumt och du ska skratta åt din kompis. som tex nu!!

    läs på innan ni snackar fan -.- Paulina har säkert hört det när hon varit och festat i grekland hahhaa 😛

    go ellada

    Reply
  9. saarouula november 13, 2011 at 11:18 e m

    Så paulina har rätt är vad jag vill säga

    Reply
  10. Emelie november 13, 2011 at 11:34 e m

    man säger så om man ska festa t.ex. är ni efter eller? 🙂

    Reply
  11. Racermutta november 14, 2011 at 1:06 f m

    Hejsan Paow.
    Dessa frågor, dessa frågor måste du nog tänka.
    Men eftersom jag missat din frågestund drar jag en fråga här vart det inte är lika många kommentarer då kanske du ser detta who knows?

    Du reser ju rätt mkt, men hur högt upp i sverige har du vart? 🙂 Jag bor nästan högst upp i sverige i Gällivare. Så vart lite nyfiken om du vart högre upp någon gång 🙂 Med tanke på att det bara står att både du och t ex kissie reser utomlands elr till gbg lr sådana ställen. 🙂 mvh Racermutta

    Reply
  12. S november 14, 2011 at 6:48 f m

    Sofia: då har ordet olika betydelser för i jugoslavien betyder oppa ”kom igen!”, alltså en fras som är väldigt positiv. Läs på innan är du snäll.

    Reply
  13. Anonym november 14, 2011 at 9:21 f m

    Opa är en fras URSPRUNGLIGEN från grekland, grekiskan, grekerna brukar oftast säga detta när det är fest, på middag eller liknade. Såg någon beck igår? Där sa dem det ordet..Mitt stora feta grekiska bröllop sägs det säkert betydligt fler gånger.

    Reply
  14. Tess november 14, 2011 at 10:52 f m

    Koreanska? Det är ett grekiskt glädjeord, som används på fester eller i rätt sammanhang och beroende på hur det används kan det betyda typ ”yeah” eller ”nu kör vi”, o.s.v. Används i stora delar av södra Europa som en rolig grej…

    Reply
  15. Greven november 14, 2011 at 11:24 f m

    Har ju förnekat att du snorta koks o sen nu kommer de fram. sug på min klitoris din pajas!

    Reply
  16. marie november 14, 2011 at 2:41 e m

    jag är från Grekland. opah betyder skål ? :S

    Reply
  17. Anna november 14, 2011 at 5:07 e m

    omg folk, opa kan fan betyda en helt jävla massa saker ju -_- opa betyder också farfar/morfar på tyska men i sverige betyder det: ’WOOOOOOHOOOOO’ 😀

    Paow, go for it girl! Tror många önskar att de hade ett lika kul liv som du, festa dygnet runt(även om det nu är liite jobbigt:D) osv. Du är grym som inte tar åt dig dessa skit kommentarer, folk gillar verkligen att vara elaka ibland(hehe jag kan va en av dom ibland..:$) så de försöker kränka ner dig genom en blogg, men skulle antagligen aldrig kunna säga ett skit face to face..som vanligt alltså.

    Reply
  18. lisa november 14, 2011 at 7:04 e m

    JAG har missat din frågestund och vill såå gärna veta vad du har för tandställning för man ser den knappt! är det en sån vit? och om det är det blir tänderna gula av den? för jag kanske ska få tandställning och vill verkligen ha en sån som du har så man inte ser lika väl!
    SNÄLLA SNÄLLA PAOW SVARA SKULLE HJÄLPA MIG VÄLDIGT MYCKET!! 🙂

    Reply
  19. Jenny november 14, 2011 at 8:32 e m

    Håller med om att vi örebroare har en ”fjortis” dialekt ibland men stolt för din kommentar om att vi e snygga 😉

    Reply
  20. Paulina november 14, 2011 at 10:03 e m

    Hur kan man inte ha kvar känslor för någon man älskat så himla mycket 🙂 det är omöjligt efter så kort tid. Du kanske lyckades med då är det väldigt konstigt 🙂

    Reply
  21. Emmy november 14, 2011 at 10:18 e m

    Hej Paulina. Jag undrar bara vad du menar att du och en troende person inte har samma intressen. Jag är väldigt kristen och festar osv. Även om jag går mycket i kyrkan, så nu förstår jag inte riktigt?

    Reply
  22. saarouula november 15, 2011 at 9:24 e m

    hahaha svar till marie, varför ljuga om att du är från grekland. 1 det stavas OPA inte opah som en fjortis. två, opa betyder allt ifrån skål på grekiska hahahahahahaha. fail

    Reply
  23. annemie november 17, 2011 at 7:54 f m

    Opa är ett grekiskt ord.
    Varit i grekland över 10 gånger, en gång ramlade jag och då sa en grek i en restaurang opa till mig 🙂

    Reply
  24. ebba november 17, 2011 at 10:32 e m

    Haha jävla fjortis. Vem fan tar en partydrog när man är ledsen? Du kanske borde hållt dig till opiater då.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *