Monthly Archives: februari 2012

Yeeei!

Min sambo är hemma!!

Bilder som gör mig lycklig. Fina minnen :) del 1

Min första stad jag besökte med 100% gänget – Karlstad. Kommer ihåg att jag hånglade med en kille som jag tyckte var skitsnygg den kvällen ^^ I örebro. Har mycket fina minnen från den helgen! Hade NYSS fyllt 18 på den här bilden. Kommer ihåg att jag fick stå och räkna minuterna innan vi kom… Read more »

Godmorgon! Jag kom faktikst upp!

Måste typ ta en kopp kaffe för att vakna nu känns det som. Jag som inte ens tycker om kaffe. Sen så tänkte jag gå och boka en tvätt tid. Yeei! Ibland är det så kul att vara mänsklig. Det är det vi pratar om, eller ja typ. Här är ett gammalt klipp på mig… Read more »

Nostalgi

Har svårt att sova som vanligt. Men imorgon så ska jag tvinga upp mig själv hyfsat tidigt den här dyngsrytmen funkar inte.                                                                  … Read more »

True

Hänger med Jimmy!

Sitter och äter med Jimmy. Har verkligen saknat honom! Har är en av dom finaste människorna jag känner

Ögonfransnäring!

Har ni tänkt på hur långa mina fransar har blivit den senaste tiden? Det är sjukt egentligen men det enda jag har gjort är att jag har penslat på ögonfransnäring från xlash varje kväll innan läggdags! Tog typ 3 veckor innan jag märkte grymt stor skillnad…Förut gick jag nästan aldrig hemifrån utan mascara men nu… Read more »

Jag tycker Marcel från bb är vidrig.

Hur kan man vara så nedlåtande mot en annan männska? Säga som han gör? Det äcklar mig så grovt. Folk kan tycka att männsikor såsom HannaW inte ska uppmärksammas och borde åka ut. Men det hon håller på med är underhållning! Det Marcel håller på med är mobbning. Och så vitt jag vet så jobbar… Read more »