Idag så har jag vart väldigt trött. Inte så konstigt som vi firade igår. Så idag så har jag sovit exat hela dagen! Men det var jag värd.

Igår så var det en väldigt rolig kväll. Nämligen finalen av Paradise hotel. Det har vart en rolig resa med EXTREMT  mycket intervjuver dom senaste dagarna så har vart helt förstörd av för lite sömn dom senaste dagarna. Så igår när vi steg in på MTG huset för att träffa alla deltagre så föll en sten från mitt bröst och jag höll på att somna, eftersom jag hade vart så mycket uppe i varv hela dagen. Men vi fick iallfall dricka lite skumpa, och kolla på Paradise Hotel och medverka i Studio Paradise. Fan vilket avsnitt final avnsitet var alltså. Det måste ni se!

 

Efter det så var det final fest. Som det var på tok för mycket folk på, det var lite halvkasst uppstyrt. En mycket proffsigare prouktion det här året så jag förväntade mig en BRA finalfest. Men men.. Haha och det som stod i tidningen att jag hade sagt ” Eric Saades gäng tar över”… Nja det stämmer inte riktigt va. Jag sa att det räckte med han och hans gäng och inte varaenda fjortis på hela cafet. Det hade vart nice. + att Eric saade är snygg. Så jag skulle inte säga så. Haaadeee.

Skärmavbild 2014-12-19 kl. 03.48.43Skärmavbild 2014-12-19 kl. 03.48.29

Sista julklappstipset!

Art Prints är det idag 20 % på! Ni vet dem jag tipsade om här om dagen. Klickade hem några till lägenheten som jag ska hänga upp här hemma så det blir lite hemtrevligt. Gå in och kolla in dem, HÄR.
art
Om inte länken ovanför funkade kan ni även gå in – här.

 

En segerintervju med mig!

Jag vann! Så kul. Äntligen. Så vem var den första jag berättade för om vinsten, hur mycket hörs jag och Jeppe egentligen och VAD ska jag göra med mina vinstpengar? Det kan ni läsa om i min intervju med Daniel Paris HÄR

Skärmavbild 2014-12-18 kl. 13.04.01

SVART KÄRLEK

depression_98377410

En av mina väldigt nära vänner hade en tjej som han var tillsammans med i 3 år. Den här tjejen har haft det ganska jobbigt, båda på jobbet och hur hon har haft det hemma. Min killkompis har älskat henne, ställt upp för henne och i stort sett gett upp sig själv. Dom har haft sina up and downs. Exakt som många relationer är.

Båda har gjort bort sig, men sen fick han sitt livs erbjudande som han inte kunde tacka nej till – nämligen ett jobb i USA, som han alltid har drömt om. Innan det hade dom bestämt att verkligen hålla sig till varandra, att älska varandra i nöd och lust, att börja om på ny kula. Båda var överens om det.

När hans drömjobb började närma sig började hon tvivla och berättade för honom att hon skulle känna sig ensam trots att han sa till henne gång på gång att det bara var att komma och hälsa på när hon ville, att han kunde betala hennes biljett ner.

Destruktiv som hon var så bestämde hon sig för att dra på en charterresa där hon skulle börja jobba i en bar, på ett välkänt charterställe, bara för att hon ville ”ge igen”. Han tyckte ju då självklart att det var jobbigt och klandrade sig själv för han visste att hon enbart gjorde det för att hon tyckte att det var jobbigt att han drog iväg.

Han kunde verkligen inte tacka nej till sitt drömjobb, det han slitit för i hela sitt vuxna liv. Han trodde då också att hon skulle stötta honom genom allt. Precis som dom lovat varandra innan han fick erbjudandet. Hon åkte iväg lite innan honom till det här jobbet som hon fick i charter baren och dom ringde varandra och pratade varje dag. Tills en dag. Då träffade hon en kille som hon hängde lite med. Hon ringer till sin pojkvän och säger ”jag har träffat någon annan som är så mycket bättre än dig, som kan ge mig så mycket mer. Som gör saker du aldrig gjort med mig” ”han ville bada med mig, hoppa från klippor och sola allt som jag bett dig om”.

Han har gjort allt, men nu när hon lever i sin fantasivärld så är det svårt för honom. Jag personligen tycker att han förtjänar någon bättre. Någon som kan unna honom hans framgång? Vad tycker ni?

Känner du någon som vill sluta röka? Just nu 50% rabatt på e-cigg, en perfekt julklapp!

Vi vann Paradise Hotel 2014!

IMG_0822.JPG

IMG_0786.JPG

IMG_0823.PNG
Köp e-cigg som julklapp till någon du tycker om! Just nu julrabatt, ange JUL2014 i kassan för 50% rabatt!
IMG_0824.PNG

IMG_0786-0.JPG

IMG_0785.JPG

YES!

Bara ett ord – yes! :D

Vita tänder i julklapp

Om du ännu inte vet vad du ska köpa till någon kommer ett litet julklappstips här:

Vita och fräscha tänder vill alla ha! Det passar perfekt att köpa till mamma, pappa, vän, bror eller syster.

Jag har använt en tandblekning från Blueillume som jag verkligen kan rekommendera, mina tänder blev jättevita och jag behövde bara borsta tänderna precis som vanligt. Så smidigt att inte behöva sitta med tandskenor och annat klet i munnen i flera timmar.

Ni kan beställa tandblekning här och det tar max 1-2 dagar att få hem produkten :)

mm

timthumb

More issues than Vouge!

Idag i Imso’s julkalender så är det extra pris på denna snygga Vouge mössa! Den kostar idag bara 49 kr! Sjukt erbjudande klicka hem dig en mössa – här!
P4860834

Vouge mössa för 49 kr idag, – här

Det är ett TV-program. OBS PARADISE HOTEL INLÄGGET

Jag känner inte för att blogga och jag har slutat följa alla på Instagram och tagit bort TWITTER appen på min telefon. Jag orkar faktiskt inte mer med hat angående Paradise Hotel. Jag är bitter på internet, men jag är glad i vanliga fall. Så sorry för att jag bitter i mina inlägg.

T.ex. som i  avsnittet i måndags. Jag har blivit kallad både det enda och det andra. Att jag ”borde offrat min plats för att Saga skulle få vara kvar” och ”att jag var falsk som hjälpte till att köra ut henne”.. Snälla kan ni inte bara chilla med det hatet. Saga försökte ju göra EXAKT likadant mot mig. Gör det inte hennes falsk då?

I slutet så handlade det om att äta eller ätas, och ja. Jag valde att äta istället för att bli uppäten. Sorry för att jag tänkte på mig själv. Om ni sen tänker efter, varför hade jag fler människor på min sida än vad Saga hade? Jo för att jag inte gick runt och gnällde, bråkade och hade dubbelmoral exat hela tiden. Därför var jag mer omtyckt och det blev jag som fick vara kvar. Nu är det inget personligt mot Saga i dagsläget. Men där inne. Ja. Hon kunde kallas oss äckliga för att hon åkte ut. Men det är ett spel där över 27 människor åkt ut, så nej, var inte arg på mig för det. Man tycker om alla där inne, men dom man tycker om mest prioriterar man först. Jag har känt Jasmine sen jag var 17 år gammal. Det blir så då.

”Du har haft din chans förra året” och ”du förtjänar det inte” .. Vet ni varför jag fick vara med igen i Paradise hotel?  För att jag gör bra TV. Det är det enda det handlar om. Därför får jag vara med. Och ja, jag kan spelet. Det handlar ändå om känslor och det är ungefär som satt säga att man inte hade fått kolla på Paradise innan för då ”lär du dig spelet”…

Sen också så undrar jag om haters som kolla på programmet är bipolära eller bara dumma i huvudet? Ena sekunden så förtjänar Smail att vinna eftersom att han spelar bra för att det är ett spel och nästa sekunden så förtjänar Calle&Michelle att vinna för att dom har ”goda hjärtan”. Hur ska ni ha det

Sluta sluta sluta. Jag står i finalen för att jag ska spela. Och dessutom med en av mina bästa vänner i hela världen. Det är det bästa som kunde hända. Sluta grina nu.

Prova något nytt – e-cigg från OddWolf! Ange JUL2014 för 50% rabatt!

Har gjort mig fin inför finalen :)

Idag var jag uppe med tuppen för en rad intervjuer. Först var jag och Jasse hos Markoolio och gänget på rix morgonzoo sen hann jag med en intervju för Expressen och lite Nrj radio :)

Var så trött efteråt så tog en liten powernap sedan kom Rosanna hit med sina grymma tjejkompisar som har spraytannat mig och fixat mina och Erics systers fransar :) weiii så skönt med hemmalyx istället för att besöka en Salong!

Tjejerna på SprayTanExpress kommer hem till er och gör er bruna och det finns massvis med olika nyanser. Jag valde nummer 12 och det ser ut som om jag precis kommit hem från en säsong på Mallis hehe! Ni kan boka en tid på [email protected] eller ringa +46 73-950 83 19 :)

IMG_0176.JPG

IMG_0205.JPG

IMG_0171.JPG

IMG_0207.JPG

IMG_0206.JPG

IMG_0167.JPG