Fun last night.

Tog det dock dö lungt. För går fortfarande på pencelin.

Åker hem snart och då kommer uppdateringen att bli bättre. Men så blir mest bilder och sånt nu.

Idag så ska jag följa med Chris ut och äta med killarna i Niello, sweet! Dom spelar på klubben sen :)

20140720-190929.jpg 20140720-190933.jpg 20140720-191012.jpg 20140720-191021.jpg 20140720-191031.jpg 20140720-191048.jpg 20140720-191037.jpg

Sjuk :(

Till alla er som träffade mig i baren igår, förlåt om jag var dryg, såg ledsen ut eller var otrevlig. Men jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag har någon sjuk infektion i kroppen så jag gick hem tidigare igår för att jag mådde så dåligt.

Mådde illa hela natten, svettades, frös och hade feber. Sov till kl 7 på kvällen idag, sen så var jag tvungen att åka till akuten. Och få antibiotika. Fick den starkaste man kan få typ. En 3 dagars kur på azitromax. Det visade sig att jag fortfarande har någon form av infektion i magen. Och i halsen. Så fick en massa roliga piller som jag inte vet vad det är. Men mår lite bättre nu iallafall tack vara pillerna. Men hoppas verkligen att jag kan få bli frisk nuN!!

20140718-215706.jpg 20140718-215712.jpg

Fredag!

Äntligen känner jag mig bättre! Igår gick jag ut en snabbis men in lika snabbt igen.  Och idag tänker jag ligga och käka chips i sängen älskar verkligen Lays potatischips.

Hoppas ni har det bra där hemma. Svårt att hålla uppdateringen i fas hela tiden men jag försöker så gott jag kan och ibland hittar jag skriv glädjen så det är kul. En spännande höst väntar iallfall  så det är skoj! Ha en bra fredag!

bild 2
bild 3

Lite bättre nu känns det som!

Tack för era tips! Det känns skönt att ha er ibland ni vet precis hur det känns och kan ibland hjälpa till. Jag vet inte om jag kommer jobba i baren ikväll för jag känner mig så jävla slut av att legat här hela dagen men jag ska göra mig ett bra försök att iallafall gå ner och se om jag kan rodda upp.

Ja för er som inte visste så roddar vi baren vid typ 15.00, 16.00 och fixar allting innan alla ni andra kommer och gör klubben osäker. Helt okej men idag vet jag inte om jag kommer orka.  Nä nästa inlägg lovar jag att inte gnälla så mycket. Puss på er!

Screen Shot 2014-07-17 at 11.09.48
Screen Shot 2014-07-17 at 11.18.50

Varit magsjuk.

Dom här tre dagarna som varit har nog inte varit dom bästa i mitt liv. Det började med svullna körtlar i armhålan så jag hade så ont när jag jobbade så jag var tvungen att gå som crazy chicken när jag jobbade (blev även knallröd i ansiktet och fick feber), sen så hade mitt barpass råkat bli dubbelbokat men självklart så skulle jag gå ut från baren då fastän jag hade jobbat från kl 8 på kvällen. Var extremt grinig och gick in och försökte supa bort det, hängde med Peter och hade rätt kul. Sen så vaknade jag upp av att mamma ringer och berättar sjukt dåliga nyheter och jag bara bryter ihop, fan vad jag grät och var allmänt känslig hela dagen. Sen så är det möte för oss alla på jobbet, jag går dit 1 timma innan för att beställa mat på beachcluben som tillhör grabbarna grus, då visar det sig att min beställning ej gått igenom. Och grinig och hungrig som jag var så gick jag och klagade efter 40 min. Fick maten ca 20 min senare in på mötet.. Äter maten. Nomnom. För gott var det! Får reda på att jag ska jobba på kvällen men kände mig inte i psykiskt tillstånd för det just då med tanke på det jag hade fått reda på av mamma. Så jag går hem, handlar lite chips och gotti gotti. Men medans jag är i affären så får jag jättekramper i magen, men eftersom man dricker rätt mycket här så kan man må lite illa/bakismage ibland.

Får jätteont och lägger mig och vilar. Somnar till och vaknar upp med sådana äckliga jävla kramper, sen kommer illamåendet. Jag ringer då till mitt x och ber han komma med Loka till mig. Innan han kommer så börjar jag må illa så jag ”rapar” bort det och gråter av rädsla (jag har ju haft manisk spyfobi) .. Men sen så känner jag att jag inte kan hålla mig längre, hämtar en hink och försöker intala mig själv att det inte är någon fara. Men precis när Peter kommer så börjar jag kräkas på en gång, jätte mycket. Det gick liksom inte att hålla tillbaka. Någonting jag är glad över är att jag har så hög förbränning, så jag har aldrig kräkts mat. Men det var ändå äckligt. Peter gick ut igen efter att ha klappat mig lite på huvudet. Sen så frågar min vän Felicia hur jag mår, säger att jag mår dåligt och hon är hos mig hela natten och dagen. Ängel!

Matförgiftning/magsjuk är inte ens något som jag önskar min värsta fiende alltså. Det är så fruktansvärt jävla hemskt.

Sorry för bittert inlägg. Men kände att jag behövde skriva det. #hatamagsjuka

20140717-111407.jpg

OddWolf e-cigaretter – en sundare vana än tobaksrökning!

Att vara magsjuk är fan det värsta!

Godmorgon hjärtisar! Alltså vet ni vad jag varit med om sen jag skrev det senaste inlägget? Jag har blivit magsjuk så ligger i min säng med is ansiktet och försöker överleva och ni vet hur jävla mycket jag hatar det här. Det är det värsta jag vet och folk som ens hostar i min närhet tror jag är magsjuk, jag är alltså hypokondriker typ.

Lite bra tips som jag fått ifrån min mamma som sms:ade mig var iallafall:

* Drick nyponsoppa. Det är bra för att det lugnar magen och det är lättare att spy ut , (BLÄ!)

* Tvätta händerna. Mycket bakterier.

* Sätt på en film lägg under en kastrul/hink som du kan spy rakt ut.

 

Ska försöka ta mig igenom det här vi hörs om jag överlever!