Min dag.

Vaknade tidigt en lördag för att börja dagen på Dream World vilket är en nöjespark.. För barn såg vi när vi kom fram. Men vi hade väldigt roligt ändå. Vi åkte en massa attraktioner och spelade spel. Visste ni om att jag brukar ha JÄTTE mycket tur i spel? Jag vinner i princip alltid när jag tar en lott. Men spelen här var omöjliga, eftersom det var pga av egen prestation. Typ kasta pil osv. Men det var kul ändå. Och när kl närmade sig 4a så var det dags att åka hem tyckte vi.

Åt tre st sockervadd. Eller skirver man sockervadds?

Efter det så lagade Rebecca soppa till oss och vi kollade på TV. Och btw, kolla på Rebeccas utsikt. Tänk att få vakna upp till detta varje morgon,

Kvällsaktivitet: MAT. Haha, vi gick till W district som är som en food court fast ute i ett art deco område. Så mysigt. Och jag fick äta min favoritmat. Typ som shasimi fast godare. Råa räkor med mynta råa vitlök chili och surt äpple. Det är livet. Det skall drickas med ljus öl och det verkligen gifter sig i munnen.

Status just nu. Sleepy time. Rebecca har skola kl 7 imorgon och jag kan som vanligt inte sova. Kl är 02 på natten här. Tur att man kan självmedecinera sig i Thailand. God natt!

Har du och din pojkvän gjort slut?

Såg att många har frågat iafall jag och min pojkvän gjort slut. Och svaret är nej. Vi har inte gjort slut. Men vårat förhållande har väl kanske inte vart perfekt den senaste tiden. Vi har vart med varandra konstant i 8a månader i sträck… Så vi kände att det skulle få vara bra att sakna varandra lite, ingen biggie egentligen. Jag älskar honom verkligen mest av allt, men saker och ting har vart allt annat än lätt. Speciellt i miljöerna vi vistas i. När man bryr sig om någon så fruktansvärt mycket och har höga krav på någon. Så kan den bilden lätt raseras och man kan ibland fokusera på det negativa som hänt, för ingen är perfekt. Men vi kämpar på. Jag lär mig saker hela tiden, både om mig själv och om kärlek. And its fuc*ing hard ibland alltså. Men man ska inte sluta kämpa för någon man älskar. Och jag är fortfarande säker på att det är han jag vill vara med. Det finns liksom ingen plan B denna gång. Han äger mitt hjärta.

Mobbning i svensk TV?

Tror nog att många av er har fått lite om bakfoten när det kommer till vad mobbning är. Jag är emot mobbning. Och bara för att jag säger att jag tycker att någon beteende är vidrigt och att jag tycker att personen borde hänga på lokalpuben istället för Paradise hotell? Är det då mobbning? Nej.

När jag gör dumma val samt är elak. Tyvärr så är det en konsekvens av dåligt handlade, då kan man få äta upp det. Men att säga att jag är en ”vidrig äcklig mobbare som borde dö”.. Vad är ni då som skriver det? Då är ni exat lika vidriga själva, och antar att ni känner att ni behöver skriva det för att ni tycker att ni är snällare än mig? Pfft… . Mobbning för mig är utfrysning, hårda och elaka ord. Inte när man säger  att någons beteende är äckligt. Jaja nu lämnar vi det.

Jag kollar på en hel del dokusåpor just nu. Ex on the beach, Paradise Hotel, ung och bortskämd. Alltså det pågår en sån brutal mobbning i alla dem 3 pogrammen. Nu pratar jag inte bara om utfrysningen eller att det skulle pågå någon brutal herren på teppan lek. Utan det är VERKLIGEN mobbning. För visst var det mobbning när jag var med i Paradise Hotell också, men inte alls på samma nivå som det är nu.

Det måste ju ha med att göra att folk är så mycket yngre, iallfall dem som mobbar. Och ja, tiderna blir väl hårdare. Jag är glad över att jag inte är med i PH nu.

Vad tycker ni om pogrammen?

Fint! Älskar ljusa färger!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Jacka HÄR / 2. Kjol HÄR / 3. Väska HÄR / 4. Body HÄR / 5. Skor HÄR

Godmorgon Sverige.

Eftersom att det är sån tidsskillnad här så får ni ett Godmorgon inlägg till er hemma i Sverige! Tack för att ni är kvar trots mitt långa uppebehåll. Ni är bäst ♥

Iam back.

Hej på er!

Nu är jag tillbaka. Och bloggen är äntligen fixad så att allt i mitt verktyg funkar som vanligt vilket självklart är jätte skönt.

Just nu: Ligger nyvkaken i sängen hemma hos Rebecca i Bangkok. Vi ska snart börja fixa oss för att åka till en nöjespark. Dream World heter den. Ska bli så kul!

Hur mår jag? Jo helt ärligt så mår jag sådär. Men saker och ting ändras och jag har bestämt mig för att börja tänka posetivt. Om jag hade berättat hur mitt läge ser ut just nu så hade ni nog förstått varför jag mår dåligt. Men jag tänker vänta med det tills allting kommer på plats. Jag längtar egetligen hem så mycket. Inte för att det ska bli as kul att komma hem till kaos och ångest. Utan för att jag vet att efter jag fått i ordning på allting så kommer jag att må så mycket bättre. Allting löser sig. Så måste jag tänka.

 

Psykisk ohälsa

Innan jag börjar så vill börja med att jag inte skriver detta för att folk ska tycka synd om mig. Jag skriver detta helt ärligt för att jag bara vill berätta hur jag mår. Jag behöver inget medhåll och inte ens några kommentarer alls. Och jag ska ta tag i allting. Och jag vet att jag inte kommer att dö, även om jag många gånger funderat på om det skulle bli bäst så. Allting. Löser. Sig.

Jag har helt ärligt inte mått bra dem 3 senaste månaderna. Jag trodde att jag skulle stromtrivas här. Men istället så har det kantats av ångest och att jag hamnat i en deprission. Nätterna är ofattbart långa och jag har gått ner 6 kg sen jag kom hit. Min dator gick sönder, två telefoner. Min blogg är helt konstig och jag kan inte ens mobilblogga från min lilla trasiga iphone 5(vilket genererar ännu mera ångest från min sida). Jag har inte tjänat pengar på väldigt länge på grund av det och jag har bränt i princip allt jag har, jag mår helt enkelt inte bra. Mitt liv(mina saker) ligger hopslängda i någon källare och jag kommer att flytta till en lägenhet som jag egentligen inte vill bo i.Så det är ingenting stabilt jag kommer hem till.

Förlåt om allt det här är osammanhängande, men jag vet inte vart jag ska börja. För en vecka sedan så åkte jag till min plastmamma och syster i Bangkok. För att få distans från saker för jag känner inte igen mig själv eller mitt beteende när jag mår såhär. Vi bor långt utanför Bangkok City och det finns nästan ingenting att göra, förutom att tänka. Vi hittar på lite saker ibland. Men bara ibland.. Jag har tappat mitt bankomatkort och eftersom jag inte har något bank ID(då min telefon blev förstörd)så kommer jag inte åt pengar så jag kan inte röra mig som jag vill. Vilket skulle bara väldigt skönt med tanke på min just nu ganska psykisa ostabila tillstånd. Det är som 1000 knivar i bröstet, jag har svårt att andas och ingen som helst matlust. Jag vet mycket vad det beror på, men allt har verkligen gått skit just nu. Jag har helt ärligt aldrig någonsin i hela mitt liv mått som jag gör nu.

Just nu så befinner jag mig iallfall hos en gammal vän i Bangkok och försöker göra det bästa av situationen. Jag har inte gått sönder helt. Och eftersom att jag verkligen är på botten just nu så kan det bara gå uppåt. Men det känns som jag måste åka hem till Sverige först och verkligen ta tag i allting. Men det är jobbigt när jag hatar mig själv så mycket så att jag kanppt tycker att jag är värd att äta.

Och jag vet inte om jag kommer att blogga så mycket mer fram tils jag kommer hem till Sverige den 3dje april. Då ska jag ta tag i allt, klamra mig fast och aldrig mer lämna. Jag måste lära mig att älska mig själv igen.¨

Hoppas att ni förstår. Jag är aktiv på snap(paow93) och på instagram(kattpaow) då jag inte har någon dator. Och att det inte funkar att mobilblogga. (men har iallfall hört av mig till dem jag jobbar med, så det kanske löser sig)

Cheap Monday – Over my dead body

Over my dead body.

Well.. tagline för kanske coolaste butiken!

Jag tänkte tipsa er om att det just nu går att shoppa ALLA jeans på Cheap Monday för 20% rabatt! Och eftersom alla är snygga i jeans så är det något för alla! Klicka här!

Sen har dom ju sjukt snygga kläder också!

Inlägget innehåller adlinks.

Myskväll

STREETFOOD

Vet att jag redan rekommenderat det! Men street food är ett måste när man besöker Thailand! Kanske inte första tre dagarna (då man borde låta magen vänja sig lite) men annars är det bara att köra. Man blir inte sjuk, men kolla noga om det är mycket folk runt ståndet och om det ser fräscht ut. För helt ärligt så är även köken på vanliga resturanger i regel rätt tjaffsiga i Thailand. Vilket gör streetfooden nästan fräschare och billigare!