ÄCKLIG SKVALLERBLOGGS- ÄGARE.

Nu kommer jag att skriva en sak som jag egentligen inte vill göra. Men som jag känner behöver att göras.

Den här historian börjar med ett namn Yousef Hariri. Han var en god vän till mig, och till många andra bloggar. Dessie, Kissie Rosanna, Hugo, Jackie Ferm, Annie, Ellen, Micha ,Daniel Paris, DennisM, Sibel,, Tyra, gaybloggen, krillebooi.. Ja listan kan göras lång. Jag såg honom som en godvän, vi hängde dagligen i var var det? 2-3 år? Jag och Yousef gjorde väldigt mycket tillsammans, åkte flera vändor till göteborg. Var i Grekland och London tillammans. Och ja jag kallade honom en av mina bästa vänner.

Visst var han väldigt speciell och väldigt intresserad av den här ”världen” som är fyllda med events och läsare. Men det var fine för mig. Jag länkade hans blogg flitigt eftersom att han var min vän! Men han började hela tiden att snacka skit om oss i vårat gäng till varandra. Så att allt krockade och det blev en väldans massa bråk. Jag kommer inte ihåg dom exata bråken idag men jag kommer ihåg en del och vet att det var väldigt stökigt. Det var ju det, alla bråkade fram och tillbaka med varandra över skitsaker. Men så fungerade ”bloggvärlden” på den tiden. Sak samma. Vi blev för det mesta sams igen. Tills det hände en grej som fick oss alla rädda.

När jag var tilsammans med mitt X Hugo Rosas så pratade vi i telefon när Yousef Hariri satt brevid mig. Mitt ex bad mig att logga in på hans mail för att kolla på någonting. Så han säger sitt lösenord till mig, inte speciellt högt och jag upprepar det inte. Det var när Hugo började jobba med Myshowroom.se. Nä vet ni vad Yousef gör då? Han hade tydligen hört Hugos lösenord och loggat in på hans mail och snokat och skrivit en massa meddelanden. Som tur var så berättade han det för Rosanna som i sin tur berättade det för Hugo. Och då tänkte jag. Att vem fan göra så? Mot en av hans närmaste vänners pojkvän. Där ringde det många varningklockor och jag slutade genast att umgås med honom.

Kort därefter uppkommer en skvallerblogg. Jag kommer inte att skriva dens namn. Men det drivs av en ”anonym” person. I skvallerbloggen stårs en djupaste hemligheter som bara någon riktigt nära vän skulle vetat om. Den här personen skriver riktigt dåliga saker. Om allt från koakinfester, eskorter och ja. En massa om oss bloggare. Nu dom senaste två åren så har jag/vi fått reda på vem personen bakom den här skvallerbloggen är. Jo det är våran gamla vän, Yousef Hariri. Jag har svårt att känna empati ibland, och jag kan ha svårt att blöda. Men alltså det här är väl ändå inte mänskligt?

Jag som kände Yousef vet att han kunde vara lite vidrig ibland. Och när jag läser hans extremt kränknade inlägg så gör det mig illamående. För jag hör hans röst hångarva i mitt huvud. OKEJ om det bara var skvaller,utan dom där kränkande vidriga kommentarerna från honom. Eller om det te.x är något skvaller som han VET kan förstöra för andra så skriver han stort nedanför all kränkande ”DELA GÄRNA DET HÄR”. Men VARFÖR. Vad har jag gjort honom för att förtjäna så mycket hat från en gammal vän? Och jag vet att det ofta är rätt mycket fel på mig ibland när det kommer till beteende och vänner. Men hur kan det vara så att knappt äns egen tvillingbror vill umgås med honom. Då är det rätt illa. Sen är knappt hälften av det han skriver sant heller.

Ungefär såhär ser nästan alla hans inlägg ut. En gång kommenterade han till och med Desirees bröstvårtor i ett helt inlägg. 

Skärmavbild 2014-10-22 kl. 05.07.10Skärmavbild 2014-10-22 kl. 05.11.24Sen kan jag även säga. Det ligger ute mycket som är sant på internet. Jag började följa hans lilla konto från mitt ”spökföljarkonto”. Och ja, om ni nu vill veta saker som är någorlunda sant så finns det betydligt många andra skvallersidor om PH. Men denna så stämmer FAKTISKT INGET. Sjukt. Jag tror nämligen att han kommer ha den ett tag och sen så kommer han att byta till sitt eget namn och ta bort alla bilder.

 

Här är lite bilder från när vi var vänner.P1000087-1024x680 666 img_0676_86707954

This question needs an answer:

20140924-153219.jpg

Jag har fått en del frågor om var jag gör mina fransar och det är väl dags att det presenteras nu när jag har gått hos samma ett tag. Det är så sjukt skönt att vakna upp med fräscha ögon och slippa spendera tid med smink på morgonen. Mina fransar gör hos Sweet Ambrosia på Södermalm. Om ni vill boka, så kan ni göra det via hemsidan här!! Passa på att skaffa er ett nytt set fransar nu innan höstrusket tar över helt.

Nostalgi klipp.

Paulina och Dessie, och ja en massa mer. Väldigt unga. Från ibörjan av min ”blogg karriär” :)

 

Smail I love u..

Men jag kan verkligen inte fatta hur han kan få folk dit han vill? Jag var nog ensam om att inte lyssna eller lita på honom. Och ni som kollat på dagens avsnitt kanske såg att jag verkar vara den ENDA som verkade fatta hans lilla plan? Sjukt alltså. Inte för att säga så om mina äskade Paradisevänner men det märks att inte många där inne är högutbildade om dom inte ens kan lista ut en sådan enkel sak, hahaha.

Aja, det var ju talangvecka nu och vi tjejer är ju typ helt talanglösa. Eller inte jag. Jag har ju min blogg och är en allmänt intressant person. Annars hade jag inte haft så mycket följare som jag har, men den här veckan hade jag lite otur med spriten och jag skäms fortfarande över vad som komma skall imorgon. Men det får vi ta då :)

E-cigaretter – ett sundare alternativ!

Insida VS utsida by Frida

148730_10154535729910634_234712477001577551_n

Uppskattar om ni läser hela. 

Jag sitter här hemma hos Paulina (kidnappat datorn) och läser igenom lite kommentarer som väller in, både här och på Instagram. Jag blir så jävla trött på hur vissa av er formulerar kommentarer? Att ni inte ens har någonting konstruktivt att komma med gör mig förbannad, och då ska ni veta att jag är en brutalt glad tjej.

Ett exempel på en kommentar som jag såg nyss:

”Jätte fula ögonbryn”. 

1) Sluta särstava om du ska skriva någonting sådant. 
2) Jag tror jag förstod din kommentar ändå. Tycker du att Paulina har fula ögonbryn? Helt seriöst, vem bryr sig? Kan du inte hålla din helt galet fantastiskt fjantiga och rent av (egentligen) elaka kommentar för dig själv? 

Jag vet att sånt här rinner av Paulina. Men ska vi på riktigt behöva stå ut med sånt här? Det här är den minst grova kommentaren som jag läst. Som hon själv sa, ”Hellre äkta inuti,” då spelar det väl ingen roll om hon väljer att operera sig? Och vet ni? Paulina är en av de mest ärliga, äkta människor som jag har träffat. Hon är rapp i käften och står för vad hon tycker. Vad gör ni? Kommenterar… och dessutom anonymt? Skäms.

Så: Min fråga till er är, hur kommer det sig att ni känner att det är läge att kommentera på det här sättet? Förklara för mig. Jag vill gärna veta? Hur gamla är ni? Jag vill förstå er? Jag vill förstå ert tankesätt när ni väljer att låta fingrarna knappa över tangenterna? Tack på förhand.

Mvh
Frida (Min blogg om ni vill hata på mig också!)