New face

Har ju som sagt vart väldigt dålig i typ 3 veckor pga min tand. Har verkligen lidit, mått illa och mest sovit. Men nu så börjar jag äntligen må bättre så passade på att gå till Forma Vita och fixa till mina läppar och min haka 🙂

Älskar verkligen forma vita och snart så kommer dom flytta sin salong till Söder. Perfekt =)

Gå in på deras hemsida och läs mer så kan ni även boka tid. Http://formavita.se 

Blottad

Jag får jämt höra att jag är tjejen som aldrig bryr mig. Att jag är tjejen med drömjobbet. Att jag har bra människor runt om mig. Shore bacon. Det stämmer. Jag är för det mesta glad och är väldigt förlåtande. Jag blir sällan arg, och jag ser väldigt lätt på saker och ting. Jag är tjejen som har allt tror dom flesta. Eller det är väl det vi bloggare ger skenet av. Allt är en dans på rosor. Dom flesta har bra förhållanden, fina vänner mycket pengar och dyra handväskor. Som om det är allt som behövs för att vara lycklig. Ibland så får jag mejl från tjejer som säger att dom vill vara som mig. Och då tänker jag. Varför skulle någon vilja vara som mig? Jag har dåliga dagar, jag mår skit ibland. Men något att avundas av av mig är nog min protch till livet. Jag bryr mig inte och jag har min egen tro. Om jag vill använda sosse som skällsord så gör jag det. Om jag nu var en socialdemokrat så skulle jag aldrig orka bry mig eller predika. Politik-människor är som någons sorts sekt. Som försvarar sitt parti med sitt liv. Men ni människor, hitta något som ni tror på. Sluta jämföra er med andra. Sluta ha dåligt självförtroende. Visst känner jag mig inte som världens snyggaste ibland. Men jag är ändå nöjd. Visst hade jag velat vara lite smalare. Men det är såhär jag ser ut. Använd det på ditt sätt för att få bekräftelse. Knulla runt, visa upp dig. Sen när du fått bekräftelsen så kollar du på dig själv och gillar det du ser. Det var så jag behövde göra. Det är det en del av oss unga gör!
Alla hittar saker och klaga på. Jag har iförsig inte klagat på mitt utseende. Jag vet att det är såhär jag ser ut och det trivs jag med. Jag är ingen 10 poängare. Men jag är ingen 0a heller. Jag ser liksom helt okej ut. Det som för mig till den jag är, det är nog hur jag tänker. Det är enkelt. simpelt as hell. Bry dig inte. Du är stark. Det är så många människor som tryckt ner mig, jag har hamnat i svackor och typ gjort allt. Och jag är glad för det. Jag är glad att dom människorna tryckte ner mig, pratade illa om mig och sa hur värdelös jag var. Jag är glad över dom killarna som sårat mig. För nu vet jag hur jag ska hantera allting. Man lär sig. Det är som min tatuering.
Never a misstake, always a lesson. Fuck it 🙂

Kan munnen sluta göra ont så jag kan få mitt liv tillbaka? 

VITT VITT VITT!

Om dem skulle behandla oss som vi behandlar dem. 

Känner ni igen tjejerna ? 

!

Om jag inte hade haft tattos hade jag använt dessa hela tiden,

Bilder från Finest Awards

   
    
    
  

Min supersnygga klänning kommer härifrån! –>LÄNK<– 

Färdig för finest awards