Trött på mellanmjölk

Om det är något jag är less på så är det mellanmjölk. Jag har som ni vet rest extremt mycket de senaste åren och träffat sjukt mycket olika människor, när jag är i Sverige länge blir jag bitter, arg och typ deppad, särskilt på vintern när jag typ blir självmordsbenägen. Jag vill bo på en strand i ett land där det aldrig blir kallare än 14 plusgrader och där jag vaknar av att vågorna skvalpar i mitt öra.

Jag känner mig annorlunda alla typ. Kollar på Big Brother och tycker det är astråkigt för att de har röstat ut typ den ENDA roliga karaktären de hade, för att det ska bli så slätstruket som möjligt. Men varför? Alltid när jag sitter och kollar på ett tv-program med vänner och de ”hatar” en deltagare i en dokusåpa till exempel så ÄLSKAR jag personen.

Jag älskar folk som tar plats, som skiter i om andra glor konstigt, eller vad de har på sig. Som sjunger högt i duschen på gymmet för att hon känner för det. Jag är så trött på mellanmjölk. Hade någon som Carolina Gynning kommit in Big Brother huset idag hade svenska folket röstat ut henne DIREKT. Vi är så mellanmjölk i Sverige, det är nästan som att vi vill ha ett tråkigt liv och blir galna så fort vi träffar färgstarka karaktärer. Bittra när någon bryter mallen. Kollar snett på den som sätter sig bredvid en på tunnelbanan för att det finns andra platser lediga och blir obekväma om någon möter ens blick som man inte känner. Arga om man inte är en 9-5 brud eller tar på sig jeans och t-shirt varje dag och lagar mat till pojkvännen. Varför kan inte folk hemma sluta vara så fisförnäma och leva lite? Leva lite? Inte undra på att vi har massa svenska tjejer som åker till Dubai och eskortar. Man lever bara EN gång! Den gången ska man väl maximera?

Skärmavbild 2014-09-17 kl. 23.29.05

Yes.

Sol bad och fest. Även fast det knappt är något folk här så har vi det väldigt bra.

Hade dock önskat att vi kanske hade bott på hotell eftersom att vi är här på semester. Men jag gillar ändå min lilla säsongslägenhet. Sjukt att det typ känns som hemma.

Idag så har jag och Nathalie städat hela lägenheten som var en aning risig haha. Vi sov på Viktors hotell inatt för att lägenheten var SÅ äcklig och hade inte en enda lampa. Men nu har vi fixat några lampor och stor städat. Så nu trivs vi här igen och gillar lägenheten som bara den.

Idag innan vi städade så hade jag hemlängtan. Standard för mig att åka iväg, och sen få hemlängtan efter ett tag. Har trots allt inte träffat min mamma på snart 3(!!!!) månader. Det känns sjukt. Men hon har jobbat mycket och jag har inte haft tid att åka till Tyresö. Men det är nog det första jag ska göra när jag kommer hem. Träffa mammsen!

Lite bilder från resan :)

20140916-212353.jpg 20140916-212422.jpg 20140916-212430.jpg 20140916-212445.jpg 20140916-212455.jpg 20140916-212505.jpg 20140916-212408.jpg 20140916-212359.jpg

Casual!

Typ såhär man kommer gå klädd direkt man kommer hem till Sverige. Fyy! Nu åker jag snart hem igen. Kommer nog aldrig bli långvarig där dock vill åka till thailand eller något, 
tips
Slitna jeans – här / Stickad tröja – här / Hightech Lighter – här / Väska ifrån Michael Kors – här


Hälsa och träning!

Jag har alltid varit en jojo tränare som tränar när jag själv vill. Ibland tränar jag även fast jag inte srkiver om det, tycker inte det är så viktigt att skriva då jag inte är någon Fitnesstjej på det sättet. Men jag har fått ett litet erbjudande till er och det är ju inte bara fitness utan även allmänt för att må bra.

Koden: PAOW ger er idag 17% i rabatt på alla ordinarie priser på både gymgrossisten och bodystore.se

229504.500x0 A paow4

<3

 

mitt rosa hjärta

Vill tacka för alla fina kommentarer jag fått om mina ”feminist-inlägg” som är mina tankar och åsikter, ingenting annat. Jag blir glad men också förvånad över att inte alla tycker så, man tänker ju ändå att folk är ganska smarta år 2014?

Inte för att vara sån men…De enda som tycker att mitt beslut att rösta rosa (på Fi!) är dåligt är killar P12 från små hålor runtom i Sverige som förmodligen har Jeppe från Paradise som idol, inget ont men det är så det är. De vet inte om att de har en skev kvinnosyn för att det är så vårt samhälle ser ut idag. De har programmerats till att tycka det, typ som hjärntvätt.

Gällande signaturen ”Andrea” som kommenterade att jag var en hora och allt möjligt förut på min blogg och andra bloggar. Hon fattar inte att hon är ett offer av hur vårt samhälle ser ut idag, när kvinnor vänder sig emot andra kvinnor för att de inte passar in i mallen av hur den perfekta tjejen ska vara enligt killar. Jag tycker bara synd om henne som inte fattar vilket offer hon är. Men men, jag förlåter henne såklart. Hon är förmodligen ung och dum och kommer växa upp någon dag. Been there, done that.

Sluta lev i er fördomsvärld om vad feminism och feminister är, snälla.

Jag säger nu som jag sagt förut. Den som år 2014 tvekar på att kalla sig själv för feminist, (vare sig det handlar om en man eller kvinna) är det något fel på. Den som år 2014 tycker att kvinnor bara duger till att stanna hemma, föda barn, städa och ha varm mat på bordet när mannen kommer hem från jobbet är det något fel på. Den som inte tycker att det ska vara lika villkor, lika lön, lika ansvar och att sexism är vidrigt år 2014 är det något fel på. Samma när det gäller människors sexuella läggning, vad den än är. Har du ett problem med de här frågorna är det något fel på dina värderingar.

Hur kan man ens tycka att det inte behövs lite rosa i dagens politik? En stänk som kommer att tvinga politikerna att ta kvinnofrågor på allvar, de har blundat tillräckligt länge. Nu måste vi tvinga dom att fatta, så att kvinnor i framtiden slipper behöva påminna sina politiker.

Idag är sista dagen att rösta, gör ett smart val för att få in feminismen en gång för alla, tack.

feminism_png_43227Skärmavbild 2014-09-14 kl. 11.21.0810693245_706475546112309_2139597575_nNew-Feminism