:) 

Lever  

       

Inspiration

Ni har väl inte missat att nelly har 25% på en hel del utvalda NLY plagg hittade en del snyggt därifrån bland annat skorna och de söta shortsen, se mer här. Gillar även de fina leopard skalet, gillar ni det?

Skärmavbild 2015-05-21 kl. 19.13.23

Skor här  Shorts här  Mobilskal här  Lång topp med slits här  Vit topp här  Marc jacobs plånbok här

Lagerrensning hos imso 70%

Imso har just nu lagerrensning med upp till 70% på allt här, hittade en hel del snyggt faktiskt, hoppas ni hittar något ni gillar :)Skärmavbild 2015-05-20 kl. 20.42.32

Poncho här   Levis här   topp här  rosa shorts här   svart topp här   klänning här

Ett år sedan vi vann Paradise Hotel.

Idag på dagen så satt jag mot min bästa vän i finalen av Paradise Hotel. Jag svettades som ett djur och var så nervös och kunde fortfarande inte fatta att det var sant, det kanske låter töntigt. Men ingenting slår den känslan, adrenalinet som pumpade ut i kroppen just då. När Jasmine fick reda på att hon skulle vara med i Paradise, och jag fick veta det kort efter så ringde jag till henne och sa ”håll dig kvar förfan jag kommer att komma snart”, sen skämtade vi lite ”tänk om vi sitter i finalen ihop?”. Och det gjorde vi, jag och Eric mot dig och Freddie.

Och jag och Eric vi vann, jag visste att produktionen inte ville att jag skulle vinna. Varför vet jag inte. Men det sket jag i då, för jag vann ändå. Med Eric.  För exat 365 dagar sedan idag.

Paradise Hotel är ett sånt jävla äventyr och så jäkla roligt och jag är glad att jag fick uppleva det 2 gånger. Det har givit mig både erfarenhet och vänner. Tack för den resan.(och för er som inte fattar så spelade Paradise in innan det sändes på TV)

Nu är det dags att lämna över tronen till nästa säsong.

collageimage.php


25% på utvalda NLY Brands

Some summer inspiration! Här har ni en hel del snyggt både till beachen och till studenten och till heta sommardagar, Ellos har just nu en kampanj där man får bikinis för 99 kr per del, tycker denna bikinin som jag valt i collaget är jättefint och enkel. Gillar även den fina långa tunikan nr 4 från nelly  Nelly har faktiskt 25% på utvalda NLY brands se allt här Se direktlänkar till allt under bilden,

Skärmavbild 2015-05-20 kl. 01.30.35

1. här  2här  3. här 4här  5. här  6här  7. här

Ggbc

:)  

       

Pattern Power

Just nu har imso 30% på kategorin här, ni hittar massa snygga mönstrade plagg! Gillar ni det eller föredrar ni basic?

Skärmavbild 2015-05-18 kl. 22.41.27

 

1. här  2. här  3. här  4. här  5. här  6. här

Dag ett :) 

Jobbar i baren idag :)  

              

Måndags inspo

Här får ni lite måndags inspiration, De har verkligen så mycket fint på nelly! 

Skärmavbild 2015-05-18 kl. 10.27.58

Svart linne här  Shorts här  Jumpsuit här  Polo topp här  bikini här kimono här

Framme i magaluf! 

Mitt andra hem!