Glöm inte! 

  

Like a baws

  

På Akademikliniken 

konsultation nu då :)  

    
 

Vegan livet

  

Okej d

   
    
   

Have2Have.se

Så jävla snygga skor. handlade alltid från dom förut. Beställde 3 par skor och här är två av dom. Men dom har även en massa andra fina saker!

Tryck här för att komma till sidan. Skor Online

  

    
 

Bröstoperation

Hej på er. Vet att jag har sagt länge till er att jag ska göra mina bröst mindre. Men har inte riktigt haft 60 tusen bara sådär så ville vänta tills jag verkligen kände att jag har både tid och råd.

Jag opererade ju mig hos Proforma och jag blev verkligen inte nöjd, dålig service. Och jag fick dubbeltutte direkt efter operationen på höger bröst. Vilket är väldigt vanligt om man har stora bröst från början om man lägger inplantatet under muskeln. Men det var ingen som informerade mig  om det. Ringde då till proforma och då sa dom att en operation som fixar dubbeltutten var något jag själv fick bekosta. Vilket är förjävligt. Var senare på en konsultation hos AK och då berättade dom att dom hade rekommenderat att lägga inplantatet över muskeln. Så förmodligen så är det deras fel eller att kirurgen bara var oengagerad. Nej.

Nu så betalar jag heller lite extra för att proffs hjälp. Så på onsdag ska jag på en konsultation för att göra brösten mindre!

Mina bröst innan.  

  

   

  

 

Barnvakt Åt min bror

   
 

Forma vita

   
   
vi gjorde lite filler under ögat och kinder med Redensity 2 respektive den nya volymfillern från Teosyal RHA4. #teosyal

Forma vita är utan att tveka bäst i Sverige på filler :) gå in på http://formavita.se

Hos form vita. 

Var ju så länge sen jag var här så tänkte piffa till ansiktet lite!