6 veckor efter bröstoperationen.

Nu så har det gått lite mer än två veckor efter min bröstoperation. Något som var ett helvete i början då jag fick så furktansvärt ont. Nu så har mina bröst läkt nästan helt. Ärren läkte ihop redan efter andra veckan då jag tydligen har bra läkekött. Har inte alls ont längre utan endast på morgonen om jag råkat sova på magen.

Dock något som bekymrar mig lite är att jag håller på att få dubbelbröst på min vänstar tutte. Det suger ju. Speciellt när min läkare inte förvarande mig för det när en personen med naturligt hyfsat stora tuttar lägger bakom musklen så finns det alltid risk för DB. Och efter allt jag läste nu så var jag VERKLIGEN i riskzonen för DB. Jag ska ringa honom när jag kommer hem och ska fråga honom hur han ställer sig för det och om han är villig att operera om mig utan konstad för det kommer att behöva göras. Det inte speciellt mycket. Utan endast när jag ”spänner”  bröstet lite..

Och jag har aldrig riktigt spanat in ärren. Men gjorde det idag. Och dom ser riktigt bra ut tycker jag. Och jag är glad över att jag vart noga med att tejpa nu när jag vaart i solen mycket :)

10259482_10152001925500025_649826252_n

Jag älskar dig mer än livet.

Jag skulle ge mitt liv för den här lilla tjejen. Hon har vart min bästa vän och min största kärlek i 13 år. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är det bästa och finaste jag vet.

Jag skulle aldrig kunna ha en kille som är allergisk eller inte gillar katter. Och hade någon gjort henne illa så hade jag inte bangat en sekund på att DÖDA den personen. Jag hade nog inte ens tänkt då. Usch hemska tanke. Inget kommer att få skada min lilla prinsessa. Min Maddiken <3

20130513-082202 wpid-2011-08-30-16.16.16 20130520-203053 paowmadicken 20121015-104552 20130330-203701 mjau-005-500x333 20120930-160240 20130815-154108 P1000681

Det är någonting med slitna jeans

Som är så jävla snyggt! En tjej med riktigt bra rumpa och slitna jeans alltså då blir jag kåt på riktigt. Haha skämt o sido så är det, att kombinera ihop det med rätt plagg gör det bara ännu mer stilrent. Det är då det sexiga kommer fram som döljer sig! :)

inspoapwo

Vita klänningen - här / Sandalerna - här / Väskan - här / Slitna jeansen - här

OddWolf – Sveriges bästa e-cigaretter! Testa själv!

Det är inte tabu att ha sex.

Läste på en liten bloggares blogg att det är trashigt att ha sex i tv(jätte classy att värma tjack på en sked och sen hälla det i arslet, var tvungen. En liten pik bara haha)..

Jag tycker inte att det är tabu att ha sex. Inte med någon. Vart som helst. Folk har sex hela tiden. Och folk som ställer upp i Paradise Hotel är helt vanliga människor med helt vanliga jobb. Men dom har också sex. Ja jag tror att nästan alla vuxna människor på den här jorden har sex? Visst att sex är någonting mellan två personer, men det är det väl iallfall så vitt jag vet så var det bara Jeppe som vad delaktig i våran sexakt? Det är två personer som lär känna varandra, festar ihop och är attraherade av varandra och båda är med på det. Så vad är det för fult med det? Det enda man får se på TV är ju lite juck och oftast inte hela sexakten. Och när man har sex, så är jag inne i en helt annan värld. Det finns ingenting runtom. Så varför ska man hålla tillbaka på det fastän man vill?

Det skrämmer mig att folk fortfarande har en sån tråkig syn på sex. Det är därför vi kvinnor idag oftast bli förtryckta när vi visar oss kåta. Jag kan väl ligga lika mycket som en kille. Och det är exat lika mycket rätt som när en kille har sex i TV. Det är ju tabu att ha sex i tv. Men för mig så är sex aldrig något fult, det är någonting fint. Och jag visar gärna upp att jag tycker det är okej att ha sex. Vart man än är. Att ha sex i TV var inte något val för mig. Det var självklart eftersom jag var attraherad av personen som jag hade sex med.

Tycker att det är så extremt tråkigt att folk har en sån skev syn på sex. Speciellt många unga tjejer som håller tillbaka sin sexualitet bara för att man är rädd för att bli kallad dumma saker.

Kan folk sluta vara så trångsynta. Det är INGEN TABU ATT HA SEX.  20131214148134612969899_sbig.jpg

Sen att jag slagit redkord att ha sex flest gånger i TV någonsin. Det är jag STOLT över.

 


papperfobi & emtofobi

Min första fobi kom 2007 då jag blev rädd och fick en ilande känsla i kroppen när jag såg toalettpapper på golv. Det är en konstig fobi men den har ett namn. Vet dock inte vad den heter. Det var liksom rädslan för att trampa på det. Men tänkte inte att det var något allvarligt, men det fortsatte. Under den perioden så hade jag även psoriasis på händer och fötter. Det var inte jobbigt att använda mjukt papper på toaletten. Sen så hände det, vintern 2009. Jag började gråta om jag tog i vanligt papper eller i någon tidning(som aftonbladet). Det gjorde mig rädd och illamående. Jag kunde inte gå in på toaletten om det fanns papper där inne. Sen så kom hushållspappret, min syster retade mig något enormt och jag utvcklade en rikig fobi. Så jag hade med mig våtservetter vart jag än gick. Jag kan inte riktigt beskriva det speciellt bra då jag inte har någon anledning till att vara rädd för papper. Jag tror mest att det var känlsan av att om jag skulle ta i det så skulle det kännas ungefär som att dra naglarna mot svarta tavlan. 2010 så var det värst.

Men jag vande av mig vid det genom att börja hålla i blött papper, sen så satt jag på en toalett ute någonstans och mina våtservetter var slut. Och ja, då skulle jag röra papper för första gången på två år. Jag smörjde in mina händer i hankräm och använde vanligt toalettpapper. Och det var inte så farligt. Jag är inte längre rädd för att trampa/hålla i papper. Men jag ryser fortfarande av tanken utav det, och när jag håller det. Men nu kan jag använda papper som en vanlig människa.

Sen nu så har vi en av dom vanligaste fobierna. Emtofobi. Rädslan för att kräkas. En fobi som är styrt hela mitt liv. Som har lett till att jag haft en ätstörning. Ingen gillar väl att kräkas egentligen. Men det började för länge sen men när den blev som värst var år 2012. Jag slutade äta fast föda nästan helt utan höll mig endast till soppa och frukt. Jag grät efter att jag åt en riktigt måltid för att ”tänk om jag spyr”. Började må illa och började med starka ångestdämpade tabletter. Rädslan för att kräkas bland folk. Det var det absolut mest pinsamma jag kunde tänka mig. Eftersom jag konstant tänkte på att jag skulle kräkas, att jag kunde kräkas så ledde det till konstant illamående. Våran 2012 så började jag äta efedrin för att dämpa hungerkänslorna, eftersom jag var så himla hungrig hela tiden. Vilket utbröt i att jag ramlade ihop. Jag fick inte i mig tillräckligt med näring. Och det enda jag frågade mina vänner efter att jag åt någonting ” jag mår illa, tror du att jag är magsjuk?”. Och efter att mina vänner sa ”nej Paulina, du är inte magsjuk”. Så kändes det bättre, sen efter 5 minuter igen så frågade jag. Egentligen så handlar det inte om att spy, eller att må illa. Utan att kräkas upp mat.

Jag gick på t-centralen, när det var smockat med folk. Jag började må illa, jag började kallsvettas. Jag höll på att kräkas. Då fick jag min första panikattack. Jag satte mig i ett hörn bland alla folk. Jag började darre i kroppen, jag började gråta hysteriskt och om jag hade haft en pistol då så hade jag skjutit mig själv. Men mamma lungnade ner mig och jag tog en taxi hem. Då sökte jag hjälp hos en KBT behandlare. Men jag vägrade. Tanken av att spy skrämde mig så mycket så att jag heller ville dö, och enligt mig så var det obotligt. Jag fick piller för paniken som jag äter än idag varje gång jag mår illa. Jag självmedicinerade mig kan man säga. Vilket är ganska tragiskt.

Fobin lungnade sig lite när jag åkte till Magaluf. Där dricker man ganska så mycket. Och det hände ibland att jag blev för full när jag jobbade så jag gick och stoppade fingrarna i halsen, ”taktikspy” kallas det. Jag spydde bara upp det jag hade druckit och det var inte så farligt. En gång så spydde jag upp en sallad som jag precis hade ätit. Och det var faktikst inte heller så farligt. Visst är det ett destruktivt sätt att lindra sin fobi på. Men det hjälpte mig så jag kunde leva ett nogorlunda bra liv utan att styras av tanken av att ”tänk om jag kräks” och konstant illamående.

Idag så är jag fortfarande rädd för att kräkas och får panik så fort jag mår illa. Fast inte den paniken  som jag fick förut. Min fobi är fortfarande kvar men jag har ett litet sundare sätt att tänka på det. Och den styr inte mitt liv längre. Men det finns där. Det kommer den nog alltid att göra.

 

url-1

För folk som inte förstår sig på hur det är att leva med emtofobi. Läs här: http://www.emetofobi.se/

THE BEACH.

Alltså jag är sån jäkla badkruka. Jag är LIVRÄDD för havet. Under alla mina år utomlands så har jag byggt upp någon slags rädsla för att bada i havet där man inte ser botten. Eller att man får sjögräs på benen. Det är så tråkigt för det är ju SÅ kul att bada. Att simma, snorkla osv.. Det är nog en av mina fobier(ska skriva om dom sen). Jag kom knappt ner till midjan innan jag började få panik. Så jag brukar ”fuskbada”, att jag springer ner och skvätter upp vatten på mig själv eller sitter bara vid strandkanten.

Det finns så mycket läskiga djur i vattnet som man inte har någon aning om. Och efter att jag såg dokumentären om sjögunfrusar så är jag bokstavligt talat LIVRÄDD.

P9370517-1 (dragen) P9370517-1 (dragen)P9370523

Såhär ser det ut när jag fuskbadar haha.

 

SVAR PÅ TAL ANGÅENDE SEXHETS.

Jag läste precis Samirs inlägg. Gå in och läs det här innan ni läser mitt svar på tal. HÄÄR

Jag läste precis Samirs blogginlägg. Där han fortfarande skyller på Jeppe Jesper och Niklas för fyrkanten som hände. Visst så bidrog dom till hetsen men jag visste faktiskt inte om dom andra grabbarnas pakt från börhan. Men jag tror att det som hänt mellan han och Emelie hade gått ännu längre om det inte vore för mig. Det var nämligen såhär. En kväll så hade jag och Jeppe sex, jätte fulla och han var tvungen att springa iväg och kräkas. Och som säkert alla vet så hatar jag spya så jag traskar iväg till närmaste  rum för att leta efter en tändare. Just den kvällen så hade dom på paradise hotel ringt oss och sagt att vi MÅSTe sova på våra respektvie rum inatt. Och Samir hade ju precis blivit partner med Emelie. Nog med att killarna hetsade Samir och sa ”vill du inte ha en high five när du går på götgatan sen”(jeppes ord, den enda gatan han vet om i Stocholm haha).. Men när jag traskade vidare till det rummer så ser jag Emelie under täcket vid Samirs skrev. Jag stör nog dom så jag ber dom följa med och kolla till Jeppe som mår bra och någon av oss får idén att ha en fyrkant. Samir säger först nej men Emelie berättar hur kåt hon är så ja det som händer händer. Inget speciellt eftersom att det inte var speciellt seriöst eller ens fullbordat sex.

När Samir sen ”åker dit” på morgonen så mår han jätte dåligt. Skyller på alla andra att vi hetsade honom till att göra det. Jag kan fortfarande bli lite irreterad eftersom han fortfarande skyller ifrån sig. Men så vitt jag vet så sög Emelie av honom först innan någon av min hets började. Men det brukar ju vara så ”And don’t tell me you’re sorry ’cause you’re not,And baby when I know you’re only sorry you got caught”.. Men det nämnade han aldrig. Det är lätt att skylla ifrån sig när man gjort fel. Om det inte hade hänt någonting mellan Samir och Emelie innan vi ”hetsade” henne. Jag kan inte stå för vad killarna hetsade honom till för det visste jag inget om. Nu pratar jag bara för mig själv. Jag gick aldrig emot Samir. Det var inte min business. Så jag varken stöttade eller försvarade honom utan blev bara grinig om att han berättae hur ledsen han var.

Visst är det jätte tråkigt att han kände som han kände. Och att jag kanske borde vart mer stöttande. Men som man bäddar får man ligga.

Sorry babe. Jag älskar dig iallfall mitt lilla wainmonster <3

Här kan ni se ”fyrkanten”

Skärmavbild 2014-04-16 kl. 04.03.22

MATHETS

Jag la upp en bild på min lunch idag. Och jag får en massa kommentarer ” ska du äta allt det där” ”shit svälter du dig själv” ” det är inte mat”.. Och jag kan lungt säga att jag blev mätt på det och höll mig mätt hela vägen fram till middagen. Människor i Sverige äter på tok för mycket. Man behöver inte äta som en häst. Om jag är hungrig så äter jag, så har jag alltid gjort.

Och jag är inte jätte stor i maten. Jag föredrar att inte sitta och klämma i mig en stor köttbit med en massa potatisgrantäng. Kanske finns en anledning till att jag inte är speciellt överviktig.

Jag är så otroligt trött på denna mathets, spelar ingen roll om man äter skräptmat eller nyttigt. För lite eller för mycket. Men ibland om jag äter skräpmat så finns det folk som skriver ” shit bra av dig att du äter fett”.. Bra? Det är inte speciellt hälsosamt eller en bra matförebild att trycka i sig en familjepizza var och varannan dag. Men när jag lägger upp en bild på en liten sallad så skriver folk helt plötsligt ironiskt kommenterar så att jag nästan känner mig tvingad till att äta mer.

Skärmavbild 2014-04-16 kl. 03.19.06

Varför man inte bör handla på DMRETRO

Det finns ett par människor i den här branschen som man verkligen inte vill jobba med. En av dom människorna är Dennis Maglic. Vi var ytliga vänner för ca 4 år sedan och det tog inte lång tid tills han började utnyttja mig för läsare för sig blogg, men det är även så mycket mer än det.

Bara för att man är kompisar betyder inte det att man alltid måste umgås hela tiden eller höra av sig. Jag valde att inte umgås med honom för länge sedan för att jag var nykär. Jag valde inte bort honom, jag valde inte bort någon. Utan jag valde bara personen jag var kär i i början vilket jag har uppfattat som ganska normalt. Dennis började märka det och började genast skriva ut ALLT han visste om mig, dom flesta av mina djupaste hemligheter del 1, del 2 del 3. o.s.v… Bra vän.

Vi har inte hörts sen dess, men jag har lärt mig vad han är för typ av person. Och INGEN i den här branschen skulle ens vilja ha hans nummer på sin telefon. Tror inte ens Kenza skulle ställa upp med en fanbild med honom.

Utöver att han är en vidrig person som sviker och utnyttjar så har han även ett företag. Dmretro heter det va? Där allt inte riktigt går ärligt till. Det är nämligen så att när du beställer där ifrån så beställer Dennis det från en hemsida i Kina. Alltså dubbelbeställer. Så allting hamnade som ”vanlig” post (då undviker man skatt o.s.v.), vilket jag tycker är ganska fult. Nu gör han nog inte det längre, i alla fall inte i sina affärer.

En familjemedlem köper in saker till sin webbshop från Kina och jag har varit i Kina/Hongkong och kollat fabrikerna. Det finns vissa ”hemsidor” där du bara klickar i och beställer i massvis för ca en fjärdedel av pengarna som Dennis tar på sin webbshop. Saker som han kallar för ”sina” egna säljs i verkliga fall över hela världen för under 100-lappen med EXTREMT dålig kvalitet.

Om ni vill undvika att köpa en billig klänning för dyr peng så kan ni alla som beställer från hans hemsida gå in och kolla på Ebay där kläderna finns för 100-lappen. Därför så är det mer värt att köpa billiga kläder från Nelly, Asos och andra ställen för att det är betydligt bättre kvalitet och inte barnarbete (som förekommer bland de billigare märkena).

Sen så håller han ju även på med någon form av bloggportal där han rekryterar B-kändisar av olika slag som är aktuella, där han får dom att skriva på ett avtal där det står att ingen av personerna som bloggar hos honom får skriva vad som händer ”bakom stängda dörrar” (i portalen/företaget)… En av dom han har haft är Anja från Paradise Hotel. Av vad jag har hört så tog han ca 90% av hennes intäkter, när man ha runt 20 tusen läsare om dagen tjänar man inte under 10 tusen kronor. Och så vitt jag vet så fick Anja 500 kr innan skatt. Även fast jag inte tycker om henne så skickade jag ett sms till henne där jag skrev ”du borde inte jobba med Dennis, om du inte märker det nu så kommer du att märka det sen”… Men den lilla ****** skickade vidare smset till Dennis och jag fick ett LÅNGT sms utav honom där han skrev att vi borde jobba tillsammans istället. HAHA. Över min döda kropp.

Men hur som haver, när Anja valde att byta portal så var Dennis inte ens ödmjuk att låta henne behålla sin domän till bloggen utan riktade den direkt till sin webbshop. Av att ha sammanfattat det så ser han det som ett svek, men det är väl inget svek när en person tar ens pengar ifrån än?

För att sammanfatta så är han en pinsam människa. Jag ser ner på alla som väljer att stötta denna människa som handlar av de som håller på med barnarbete och blåser folk. :) Sen att jag inte är ensam utav att tycka det. Så detta är inget ”paow tycker” utan nu snackar jag nog för ALLA bloggare som jag känner (utom två). Det finns en anledning till att folk skriver som dom har skrivit om honom. För det är sanningen

1731979Untitled-2i2