Klännings tips!

Idag har Imso en kampanj där man får 20% rabatt på allt vid köp över 500kr. Använd bara koden: IMSO i kassan så dras det av automatiskt. Så här är några fina klänningar. Kolla in allt annat, här annars.


tipse

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här / 6. här

Litet tips!

Yes! Nu kommer ett litet tisdags tips. Det är 200 plagg som går ut för 200 kr! Så det är först till kvarn som gäller och här är några av mina favoriter. Finns mer att kolla in – här.

Hoppas ni kan hitta lite vår inspo!

skamsej

 

❤ Här under hittar ni länk till allt:  
1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här

I am in Miami!

Igår så mellanlandade vi i New York där det var snöstorm. Planet till Miami blev 10 (!!) timmar försenat. Fy fan, det var inte ball alltså. Gud vad trötta vi var när vi kom fram. Vi skulle egentligen varit framme kl 16, men istället så kom vi fram kl 2 på natten – efter många om och men så var vi äntligen framme!

Gick upp tidigt i morse och tog en PW medan Eric och dom andra gick i skolan (barskolan) och nu så ligger jag och solar på hotellet och funderar på vad jag ska äta. Ikväll så tänkte vi köra en liten runda och kolla in nattlivet lite. Klart att man måste festa när man är i Miami!

IMG_2960-0.JPG

IMG_2958-0.JPG

IMG_2965.JPG

IMG_2961-0.JPG

IMG_2962-0.JPG

Denim love

varahere
Asså dessa super jeans shorts. Vilken sjukt ass man får i dem asså. Jag har ett litet erbjudande idag till er och det är att ni kan köpa två stycken jeans shorts par till erbjudande 2 för 749kr. Gå in här och kolla! Erbjudandet måste användas med koden: LEVIS det är den som ger er rabatten.

Dem är nerpackade nu till Miami så tänkte fota lite extra mycket här nere så jag kan visa för er också.

Hur blev mina tänder så vita?

Många frågor hur jag har så vita tänder och det finns ingen hemlighet bakom det – utan jag använder tandblekning.

Har testat massa olika och de jag använt mest är Blue Illumes tandblekningsprodukter då jag tycker de är supersmidiga och enkla att använda och ger fint resultat. Den produkten jag använt oftast är tandblekningsstrips, det är bara att klistra på en remsa när det passar och låta den verka, man får även med en tandblekningspenna som man underhåller tandblekningen med vilket ger super vita tänder.

Ni kan beställa tandblekningen här!

tandblek

I New York!

Nästa Miami!

IMG_2948.JPG

IMG_2943.JPG

Tips på vårnyheter!

Nu är det dags för lite vårnyheter igen! Jag är påväg till Miami så detta är tidsinställt  så några fina vårtips på snygga kläder kommer upp. Jeans, vitt och snygga solglasögon. (:
shuut
❤ Här under hittar ni länk till alla vårnyheter:  

1. Jeans jacka, här / 2. Kimono, här / 3. Tröjan, här / 4. Klackskor, här / 5. Solglasögon, här

Miami!

Om några timmar så är jag påväg till Miami. En månads semester med Eric. Det ska bli kul att träffa dom som redan är där också.

Dock så är känner jag mig lite ledsen. Jag och min kille har gjort slut. Och ja det är en förlust, han var grym. Men jag kan inte ha någon som jag har så delade meningar med. Som bryr sig så mycket om publicitet och saker, det var alltid något som var fel. Hittade saker hela tiden.. Så det suger. Sen så ska jag vara iväg så pass länge också..

Men snart så är jag i Miami! Då kommer allt kännas lättare. Fest!

IMG_2930.JPG

IMG_2931.JPG

IMG_2942.PNG

Snälla EU gör något?

Sverige??!!!

IMG_2941.JPG

Klänningen är ju vit och guld? Hur ser ni den?

IMG_2920.PNG