En liten video där jag sminkar mig.

Har inte riktigt fattat hur man gör än riktigt. Men det lär ju gå framåt? Hade inga ideer riktigt så det här får duga.

Följ mig gärna på youtube om ni vill också. KattPaow heter jag där 🙂

Erbjudande till er!

Har ett erbjudande i samarbete med RebeccaStella.com där ni får 20% på ett köp om ni uppger paow20. Koden gäller till den 26 oktober till kl 19.00! Så skynda och köp!

Hur snygga är inte hennes kläder? Dör lite varje gång…

Smink video.

Vet att VÄLDIGT många under alla mina blogg år har bett mig lägga upp en video där jag sminkar mig. Och jag har aldrig riktigt känt mig as bekväm med att sitta framför en kamera och prata med mig själv så det har helt enkelt aldrig hänt förutom en gång för 3 år sedan då jag klippte ihop ett litet klipp där jag ”fixar” mig 😛 Shit vad fjortis man var. Eller kanske fortfarande är?

Ska försöka se om klippet hinner komma upp idag. Annars kommer det upp imorgon! Jäkligt krångligt att klippa alltså

 

p9390603

In action!

p9390619

Tadaaa!

 

Vill ha sensommar igen.

Outfits från 2014.2014-10-30_19-11-58 2014-10-30_19-10-36img_2287 img_3671 img_2292 img_3827

Borde börjat skrivs sagor istället

WANT.

HEJ HOPP!

Usch vilket burrigt väder. Så håller mig nog inne idag och internet shoppar lite. Det är ju verkligen perfekt när det är SÅ dåligt väder. Det får gärna vara kallt men sluta regna så jag kan ut och jaga pokemons tack!

Här är mina höstfavoriter!

”behandla mig bra som fan så är jag inte otrogen”

Okej. Mycket förhållande snack nu men det är lite det som är on my mind nu så att säga.

Men jag har vart väldigt öppen med att jag vart otrogen i 2 av mina tidigare förhållanden. Och finns det någon anledning till att vara otrogen? Nja kanske inte i längden. Men nu har jag faktiskt kommit på varför jag vart otrogen.  Men jag kände mig inte uppskattad i vissa perioder under dessa förhållanden och så var jag ung.

Med någon som pratar med sina gamla tjejer på sociala medier, klagar på att du är för stor, inte vill ha sex, inte vilja mysa. Det är bara några av dom sakerna jag känt/hänt precis innan jag vart otrogen, kommer inte säga vem av dem det var som var vad för vill inte hänga utan någon. Men det är lätt att känna att man inte duger till när sådana saker händer.. Och min svaghet då blir att jag söker mig till andra. Det är klart att man kan ta sig igenom sånt, för att inget förhållande är alltid perfekt hela tiden.

Jag har öppet sagt att jag vart ett jävla svin för att jag vart otrogen. Men jag har alltid haft anledningar till att vara otrogen. Det finns anledningar.

Men att vara i ett förhållande där man känner sig älskad och uppskattad. Då är jag på kroken. Så behandla den du älskar bra som fan så finns det inga skäl till att vara orolig för otrohet.

paow_brostskracken

ÄLSKAR SET.

Detta glider jag runt i idag. Förlåt för dåliga bilder men ingen är hemma. Så dessa får duga! Är det bara jag eller älskar ni också ”set” ? Alltså matchande tröja och byxor. Det enda negativa är att jag alltid har svårt att hitta seten i garderoben haha. Men snyggt är det!

p9390544 p9390542

Setet kommer från RebeccaStella.com och jackan från EllyPistol.se

Världens bästa människa.

Jag är löjligt kär. Men det är känt sen länge. MEN inte trodde jag att den där hunken utan tröja och det charmiga leendet skulle bli någon som skulle betyda så mycket på så kort tid. Jag kan ju egentligen bara jämföra med mina tidigare förhållanden och jag har aldrig någonsin känt såhär. Det bara bubblar i mig över att han är min. Att han är så fin, snäll och omtänksam. Att han är så mån om mig och hans familj. Sen så vill jag mest bara berätta för alla här att jag älskar honom. Och några bilder som vi tog idag för att han är så snygg.

#cheesymoodON

p9390537 p9390533 p9390532

ELLY PISTOL.

Idag så blev det mys för hela slanten. Men jag är rätt mysig av mig. Speciellt på hösten. Så myser runt i detta mysset från ELLYPISTOL.SE

p9390515 p9390512