Aldrig normal 

Använd fifin på rätt sätt!

OBS GAMMALT INLÄGG. Men det är ju så jävla bra så det måste upp igen!

Jag är feminist

Men jag tycker att killen ska betala. Det är sen gammalt, jävligt gammalt. Jag har blivit lite mer traditionell av mig på sista tiden, då jag har märkt att det inte funkar att sluta raka fittan och skälla på killar som tränger sig i kön på ICA. För det ligger i deras natur att vara sviniga. Dom kommer att ta ställning mot kvinnor och sätta sig över oss, även om dom inte säger något, så gör dom det inombords. Vad ska feministerna göra åt det? Jo, vi kan inte tvinga män till något som sitter i benmärgen på svinen. Att sätta en kondom på foten ala Zara Larsson är inte att håna männen, det är bara killar med liten kuk som tar åt sig. Det är också känt sen länge. Det är bara män som stör sig på att kvinnor försöker att bli självständiga. Men det enda vi skapar är män som blir arga på alla tjejer som väljer att ha kort hår och orakade ben istället. För alla människor borde stå för jämställdhet, men mannen kommer fortfarande att sätta sig över kvinnor i arbetsrelaterade situationer.

Vad har vi brudar som gör killar svaga? Vi har något som dom älskar, något som dom inte har. Vadå tänker ni? Vi har en fitta. Och vissa är beredda på att betala dyrt för den. Även ifall dom lika gärna skulle kunna köpa en eskort så är det ju ändå roligare med vanliga tjejer, som dom får bjuda ut på dejt innan man släpper till. För ja, man kommer förmodligen att släppa till. Då är det lika bra att låta han kämpa. Låt han betala. Om han ändå tycker att han är så mycket bättre än dig. Spara dina pengar. Och ha inte dåligt samvete efteråt. För dom tjänar ju ändå typ 3% mer än oss 😉

Nä, men att mannen betalar handlar om uppskattning. Det finns inget mera avtändande än killar som vill dela på notan. Jag har kommit underfund med det nu efter fyra fattiga ex-pojkvänner som jag försörjt. Det är verkligen sjukt. Mitt senaste ex är nog den enda som erbjöd sig att betala ibland, även om han lånade ett par tusen till räkningar då och då. Nä. Jag är klar med att försörja mina män.

I USA hade männen en annan bild, en jävligt dålig bild, men dom betalade i alla fall Ubern hem och bjöd inte på några könssjukdomar.

P9370969

Midsommarfesten.

In och gilla Grabbarna Grus på facebook! FEETLÄNK 

13503003_10154364687773746_5100735267062806284_o13498081_10154364687308746_3907197358248327454_o13498049_10154364680638746_2610031373567081632_o13497766_10154364688428746_5054502107624615577_o13497591_10154364679423746_1534872760990611676_o13490785_10154364678788746_7829404341862902867_o

Äter kött.

Alltså jag är sjukt besviken på mig själv. Jag äter kött igen. Inte lika mycket som jag gjorde innan jag blev vego/pescetaria men jag gör det. Och vad beror det på? Jo nu kommer jag att skylla ifrån mig. Men mina första veckor här i Magaluf så åt jag inget kött/fisk. Fick inte i mig något protein alls vilket gjorde att jag sov, HELA DAGARNA. Jag åt ju bara sallad och kohlhydrater. Det är dåligt med bönor och vego alternativ här. Jag vet att det är dumt och jag får i princip ångest efter varje gång jag ätit kött. Men jag måste tänka på min hälsa. Eller så får jag helt enkelt börja laga mat hemma istället. Dumma mig 🙁

img_0025P9380481

Alltså hur snyggt är inte dessa?

Något som är så jäkla jobbigt med att vara här är att det kan vara svårt att klä sig snyggt hela tiden. Då det är fööör varmt, sminket rinner så man helst slänger på sig ett par brillor och shorts. Men jag drömmer mig tillbaka till Sverige ibland så jag kan få gå runt i as snygga kläder.

Närhets problemen jag hade..

Ni som följer mig vet att jag haft väldigt svårt med närhet sen det tog slut med mitt ex i oktober. Jag blev så obekväm så jag ville kräkas när det kom till känslor sex och mys. Då tyckte jag att det var okej att vara nära riktigt nära vänner. Och då menar jag bara nära, såsom att pilla i håret kramas när man ses osv. Jag hade ju inte sex med någon alls på väldigt länge förutom ett fylleligg som jag knappt kom ihåg innan jag kom till Spanien. Haha det har ju ändrats lite men jag tror att det är nyttigt för mig om jag ska vara ärlig.

Nu tycker jag om att vara nära folk, att jag inte längre ryggar undanav obehag så fort någon lägger en hand på min axel. Att jag slipper ta omvägar för att slippa krama folk jag knappt känner. Och att jag inte längre känner mig helt obekväm med att sova nära någon. Dock så kanske det hade vart svårt här nere då min säng är väldigt liten hehe. Men jag sov några gånger med en kille i början när jag kom ner hit, och första gången vi sov ihop så låg jag vaken hela natten och kollade upp i taket för jag tyckte att det var så obekvämt att ha någon så nära. Men nu kan jag till och med uppskatta närhet och mys, även om jag fortfarande kan uppfattas som lite stel. Och det har fått mig till en mer känslosam person konstigt nog. Men det känns bra att veta att man inte är någon psykopat iallfall haha.

IMG_4127

Men detta kommer alltid att vara den närhet jag kommer trivas bäst med. Saknar henne så det gör ont. Snart ses vi.

Glad midsommar från grabbarna grus 

Ingen är perfekt.

I hela våra liv, eller iallfall mitt liv så växer dom flesta av oss upp med att ha våra föräldrar som våra största förebilder. När jag var liten så trodde jag att mina föräldrar var perfekta, att dom aldrig gjorde fel, att dom aldrig blev ledsna. Och ja det man trodde man var ju så egoistisk på den tiden. Men förra året när mamma kom och hämtade hem mig från Orlando när jag var dålig så raserades hela den bilden av mina föräldrar och hon berättade allt. Allt jag inte visste och sanningen sved. Det är klart att ingen är perfekt. Jag vet det. Men mina föräldrar var det närmaste perfektion man kunde komma i mina ögon. Allt är raserat och jag börjar gråta så fort jag tänker på det. Speciellt när det kommer till min pappa. Jag vet att allt inte blev som han ville, inte mitt liv och inte hans heller. Jag har glömt bort honom och han har gett upp hoppet om mig. På något sätt så vet jag att det kommer att bli bäst så. Att jag måste vara egoistisk.

Och det får inte mig direkt motiverad till att forsätta med något. För hur mycket jag tjänar, vem jag umgås med eller vad jag gör så kommer han aldrig att bli nöjd och det påverkar mig i väldigt mycket av det jag gör. Och det gör så jävla ont att veta att det personen som betytt mest för mig i hela världen inte är nöjd med mig som jag är, och att få veta att han aldrig någonsin vart stolt över mig gör nog mest ont. Det får mig att bara vilja ge upp. Men jag har sagt till mig själv att jag bara måste ge upp hoppet och inse att jag aldrig kommer att bli den perfekta dottern till honom. Han har 4a andra barn och som han säger själv ”att han hoppas att någon av dem kan göra han stolt i framtiden”.

”familj är inte ens kött och blod, det är dom som lyfter dig och får dig att må bra. Det kan vara vem som helst”

Glad midsommar. Nu väljer jag att vara glad.

Ber inte om ursäkt 

Förlåt för att jag inte prioriterat bloggen. Men det blir ju så när jag är här. Ska försöka uppdatera lite bättre snart. Har för många vänner och fina människor runt omkring mig här för att kunna prioritera bloggen. Sen jobbar jag ju också, på magalufs bästa nattklubb. Grabbarna grus för er som missat det 😉 

:(