mom i’m not like the like the other girls

IMG_2136.JPG

IMG_2140.JPG

Vila i frid gammelmormor.

Nu var din tid kommen. Vi ses i himlen. Hälsa mormor från mig <3

IMG_2128.JPG

IMG_2124.JPG

IMG_2125.JPG

IMG_2130.JPG

IMG_2132.JPG

IMG_2133.JPG

IMG_2127.JPG

IMG_2134.JPG

IMG_2135.JPG

Min shoppinglista i svart!

Jätte bra tips till er om ni undrar över helgens val av outfit eller vad ni ska mysa i på lördagsmorgonen.

INSPO1. här / 2. här /3. här / 4. här / 5. här /

 

Spontanare till Umeå.

Igår så pratade jag och Jamalde om att göra något spontant. Vi tänkte på Spanien eller London. Men vi slutade upp i Umeå, björkarnas stad. Så vackert här. Så vi kom hit imorse. Tog in på hotell Winn, på 11 våningen så vi har utsikt över hela Umeå.

Har jag några läsare från Umeå? Har ni några tips på vad som finns att göra här?

Puss

IMG_2116.JPG

IMG_2102.JPG

IMG_2118.JPG

EXAKT SÅ!

Som ni säkert vet har jag haft psoriasis typ hela mitt liv men under de senaste åren har den kommit tillbaka och första gången jag var med i Paradise var den värre än på länge, jag kände mig ful och som att jag var äcklig. Jag tror att det är vanligt, inte bara med folk som har psoriasis utan allt. Finnar, dålig hårdag, allt!

Jag läste en text Daniel skrev som verkligen sätter ord på den där känslan när det gäller komplex, hur man själv är den som blåser upp någonting till världens problem fast det egentligen inte är det, man typ mobbar sig själv…lite svårt att förklara men ni borde verkligen läsa! Alla som någonsin känt sig fula, otillräckliga, äckliga eller vad som helst. Läs och förstå vad problemet är på riktigt. Klicka här för att komma till texten!

unnamed

”Ofta när man pratar om komplex fokuserar debatten på vad andra människor tycker och tänker. Man får höra om hur man ska stå upp mot mobbare och att glåpord från andra bara är ord som egentligen inte ska kunna påverka oss. Det är såklart väldigt bra och värdefulla tips men innan vi fokuserar på vad alla andra säger och hur det ska hanteras får vi inte glömma att ta en titt på vår största kritiker av de alla, som oftast är vi själva”

Uggs australia, tips!

UGS

 

Kommer man in i min hall så står det minst 4 par uggs där och det har det gjort i flera år. Jag började använda uggs redan när det började bli modernt och det är ju ett bra tag sen. Jag gillar inte o frysa så hellre vara varm om fötterna. Kan ju vara lite olika åsikter om vad man tycker är snyggt och inte.

ugg1

 1. Uggs – här / 2. Uggs – här / 3. Uggs – här

ugg2

4. Uggs – här / 5. Uggs – här / 6. Skovård – Transparent – här

Vill ni gå barskolan i Miami?

Ni kanske har fått med er att Eric ska på en bartenderutbildning i Miami snart. Eftersom jag redan är utbildad men är trött på det kalla vädret här hemma så följer jag med! @barskolanacademy i Miami är något jag verkligen rekommenderar då det är en seriös utbildning och ett minne för livet!. Miami beach, Ultra och se NBA är något jag jag verkligen ser fram emot nu i dessa mörka vintertider. För att boka eller se mer info gå in på www.barskolan.net eller tel: 0046 8 17 96 93 #Barskolanacademy #barskolan

IMG_2093.JPG

Jumpsuits och snygga tips!

Jag älskar jumpsuits! Det är det bästa plagget att gå ut i när man ska till krogen. Här kommer ett litet söndags tips ifrån mig där ni kan få chansen att shoppa lite och få 15 % rabatt hos Nelly. Det är om ni handlar för 600 kr!

Ni ska göra såhär. 1, handla för 600 kr / 2. få 15 % i rabatt i kassan om ni uppger koden: SS15 enkelt och smidigt gå in – HÄR! Om ni vill hitta fler saker som kanske är mer i eran smak.

shyss

 

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här / 6. här

Tack för i helgen Karlskrona & Halmstad.

IMG_2092.JPG

IMG_2072.JPG

IMG_2057.JPG

IMG_2081.JPG

IMG_2058.JPG

IMG_2079.JPG

IMG_2085.JPG

IMG_2082.JPG

IMG_2084.JPG

IMG_2080.JPG

Framme i Halmstad!

Jag och fina Kristian kommer till Ocean ikväll och festar med er! Hoppas att vi ses där!

Hittade lite bilder i telefonen från gårkvällen i Karlskrona :)

IMG_1124.JPG
Bästa Jasse <3

IMG_1025.JPG
Mina älsklingar Rosanna och Eric :)

IMG_1011.JPG
Vi träffade en söt tjej på Arlanda som ville ta bild!

IMG_1061.JPG
Haha Ylva Smail och Rosie :)