Baby Sengångare.

Var på Skansen och spelade in ett pogram med Jocke & Jonna förut och fick träffa en sengångare. Alltså det var SÅÅÅ coolt. Älskar ju som sagt nästan alla djur. Men det här kändes verkligen som once in a lifetime. Och nej han är inte drogad och vanliga besökare får egentligen inte gå in i burar och hälsa på dem. Men vi fick göra ett undantag hihi. En sengångare fick för två år sedan tvillingar. Och eftersom det är  omöjligt för en sengångare att ta hand om två st i det vilda. Så fick hon panik och stötte bort båda ungarna så personalen på sakansen har tagit hand om dem istället. Därför dom är så tama 🙂

Så snygg!

Det går aldrig att ha för mycket smink och jag var inne på Eleven.se, där har dom ju allt.

Den här parfymen, kanske är den coolaste från Moschino! Cool? Dessutom kostar den inte farligt mycket, kap.

Klicka på bilden så kommer ni till den <3

Innehåller adlinks.

 

PMS

Alltså jag har sån PMS idag. Känt mig nedstämd och extremt chokladsugen i två dagar och idag så blev jag ett monster. Samma dag som jag bestämmer mig för att detoxa också. Men får nog hoppa det, annars kanske det sker ett mord och min pojkvän är extra utsatt. Haha nä men har vart en bitterfitta idag. Och Mattias säger att jag inte får skylla mitt dåliga humör och mina humörsvängningar på att jag har PMS. Men jag tycker att man får det faktiskt. Har man aldrig haft PMS så vet man inte hur det är 🙁

Ska iallafall laga mat till honom nu som förlåt för mitt humör. Och för att jag är SÅ hungrig. Får äta nyttigt istället för att bara dricka juice..

juste, slängde i en hårfärg som skulle blivit askig. den blev rosa men jag gillar det 🙂

Cute but pshyco

Älskar verkligen att jeansjackan börjar komma tillbaka!

Jacka: Härifrån(länk) T-hisa: The bad gal(länk) Tights: Här!(länk) Skor: Have2have.se 

 

FINA I HÅRET.

Precis när vi k0m hem från Thailand så kände vi båda att vi var risiga i håret. Mitt var gult och jag hade fel löshår i. Och M var trött på sitt envisa bebishår som vägrar att växa. Så vi gick tillsammans till Swedish Natural där dem piffade till oss rejält. Men mest mig. Ny färg &nytt löshår. Kände mig som en ny människa efteråt! Gjorde även fransarna också!

Det bästa med Swedish Natural är att dem är så billiga. Kostar endast 4100 kr för att sätta in upp till 60+ cm och styla håret. Så gå in och k0lla på deras hemsida. SWEDISHNATURAL.SE

 

POKEMON GO RÄDDAR MITT FÖRHÅLLANDE

Alla som följer mig på sociala medier vet att jag spelar Pokemon Go. Och inte för att jag är värsta nörden, men det hjälper till att hålla ihop mitt förhållande. Ett gemensamt intresse där man behöver röra på sig. Dock så brukar jag ha löjligt mycket tur i spel, då brukar Mattias bli avundsjuk för att han har en sån otur. Fick en lapras i ett 2km ägg(för er som inte vet, för att knäcka äggen så behöver man gå 2km 5km eller 10km och när man gått så långt så knäcks ett ägg med en random pokemon i) samt att jag fått alla items man behöver för att evolva vissa pokemons. Haha.

Spelar ni fortfarande pokemon?

Enkel outfit

En enkel outfit! Byxor: NA-KD(länk) Tröja: Liknade här(länk) Keps: HÄRIFRÅN!

Och så har vi armbanden som kommer från JohnDayofficial.com Och om ni handlar där och uppger ”paow” så får ni 15% ! Hur bra?

 

Lasra bort tatueringar.

För ca 2 veckor så var jag hos Sindy på Valhalla Bläck och började lasra bort mina fula tatueringar på fötterna. Har tänkt på det väldig länge men det har känts som en ganska långdragen process. Då man behöver lasra ca 4-8 gånger innan den försvinner. Och man måste vänta 4-6 veckor innan man kan göra nästa behandling. Men nu så har jag äntligen börjat. Och ja, det gjorde VÄLDIGT ont. Som att bli snärtad med ett gummiband gånger 100. Men det går ju fort, Tar typ bara 30-60 sekunder per tatuering dock.

Så här är min inte så fina fot innan. Lasrar både fötterna men det får ni se när det börjar synas mer resultat.

Direkt efter behandlingen! Då får man som små vita blåsor.

Och här är min fot ca 2 veckor efter, tatueringen börjar se lite dassigare ut bara. Men det fulla resultatet efter behandligen ser man efter 4 veckor allteftersom att bläcket löses upp. Tänk på att detta inte är det fulla reslutatet, det tar fler behandlingar än så.

 

Och behöver du lasra bort en tatuering? Det kostar endast 500kr för 15×15 cm. Gå in på Valhalla_Black på instagram! 😀

Tillbaka.

Hej på er. Just nu så sitter jag hemma på söder i min nya lägennhet. Och det är så skönt att vara hemma i Sverige igen. Även om det är VÄLDIGT kallt. Speciellt när jag är va vid 3o+. Förlåt om jag inte har bloggat. Men har bara tagit tid med Mattias och allt är bra mellan oss. Det har väl vart mitt prio 1. Och prio 2 har vart att fixa så mycket som det bara går i lägenheten. Och ja det går framåt. Vilket är superskönt. Har lagt bloggen helt åt sidan eftersom jag inte velat känna någon stress angående det. Men nu kommer jag att blogga som vanligt när det mesta är löst.

Har även skaffat mig en ny telefon också. Och den här gången blev det en iphone 7 +. Är så nöjd med telenor förutom att jag fått en skyhög telefonräkning som inte riktigt stämmer, så jag måste kolla på det. Har kanske max 6 tusen, men den jag fått är på 11 tusen!!! Vilket inte kan stämma då jag har gratis internet i Thailand och att jag inte ringt mer än max 5 timmar. Och då överdriver jag ändå. Men ska försöka bestrida den nu. Och undra hur det kommer att gå.

Så nu så börjar jag om på nytt! Här är lite selfies som vart under tiden jag vart hemma i Sverige 🙂

Joakim Lundell.

Det senaste halvåret så har faktikst jag och Jockiboi haft kontakt. För er som läst min blogg länge vet ju säkert om våran gamla relation och hur den vart tidigare. Men nu så är den faktikst bra. Och alla ändras. Och han är en människa som jag ser upp till sjukt mycket. Hur han har tagit sig igenom allt. Och att han alltid förstår mig.

Här är en länk från Nyheter24 där han pratar om mig. Blir sjukt rörd. <3

HÄR ÄR LÄNKEN

7 år sedan? haha