SOM KILLE SÅ ÄR DET SJUKT SVÅRT ATT BLOGGA.

Jag har många manliga vänner som bloggar. Och jag måste erkänna att det ibland är svårt att låtra kretiviteten flöda. Även som tjej. Efter som att samhället har sagt att ”det är bögigt om killar lägger upp dagens outfit”, och många killar har svårt att öppna sig. Det är faktikst ingen fördom.

Men jag blir så SJUKT stolt när jag ser en av mina närmaste vänner Samir Badran blogga så SJUKT bra. Och det han skriver är verkligen intressant. Och man märker hur engagerad han är och man ser att allt han skriver verkligen är från hjärtat. Speciellt det han skrev hur det är att leva med ADHD. FUCKING LOVE YOU.

Ni som har missat det. MÅSTE LÄSA HAN BLOGG.

FEEETLÄNK TILL FINEST.SE/SAMIRBADRAN

 

3ce8b3645ec511e3ba6612a314ba4b25_8-600x600

…..

Idag så har jag solat och chillat. Bara tagit det lungt. För snart kommer det komma en storm, som båder kommer ta över mig psyke och min kropp. Men det ska bara bli kul att bli prövad. Men hur som haver.

Vid runt kl 2 så blev jag trött på att bara chilla. Så gick ut och gick en promenad på kanske två timmar och ge förbi en massa affärer jag inte sett förut, affärer som själjer VS saker och en massa andra fina kläder. Så jag sprang allt vad jag kunde tillbaka, och att ta sig till det området tog ca 2 timmar i rask takt. Men jag var så himla hajpad så jag sprang tillbaka på 40 min. Och så kommer jag till hotellrummet. Och vet ni vad som händer då? Vad jag ser? Att städerskan eller någon annan har tagit alla mina cash, inklusive mina svenska pengar. Och fy vad jag arg jag blir. För affärerna här tar inte kort, och ATM som finns här tar inte EUROPISIKA kort. så man måste åka till staden brevid som tar ca 20 minuter med buss. Jaja.. Så jag går argt ner och pratar med hotellchefen och han ber om ursäkt. Tar in alla städerskor på något ”förhör”.. Men alla nekar. Jag blir så himla arg, inte för att det handlar om pengarna. Utan för att jag så himla gärna ville handla så nu måste jag vänta tills min vän kommer om några dagar. Han gav mig 900 som jag fick handla på, på hotellet. Som en kredit. Tackar för det. Men när man tar in på ett fint hotell så SKA inte pengar försvinna.

Så nu har jag en fråga.. Har ni blivit av någonting på ett hotell någongång?

 

 

6 veckor efter bröstoperationen.

Nu så har det gått lite mer än 6veckor efter min bröstoperation. Något som var ett helvete i början då jag fick så furktansvärt ont. Nu så har mina bröst läkt nästan helt. Ärren läkte ihop redan efter andra veckan då jag tydligen har bra läkekött. Har inte alls ont längre utan endast på morgonen om jag råkat sova på magen.

Dock något som bekymrar mig lite är att jag håller på att få dubbelbröst på min vänstar tutte. Det suger ju. Speciellt när min läkare inte förvarande mig för det när en personen med naturligt hyfsat stora tuttar lägger bakom musklen så finns det alltid risk för DB. Och efter allt jag läste nu så var jag VERKLIGEN i riskzonen för DB. Jag ska ringa honom när jag kommer hem och ska fråga honom hur han ställer sig för det och om han är villig att operera om mig utan konstad för det kommer att behöva göras. Det inte speciellt mycket. Utan endast när jag ”spänner”  bröstet lite..

Och jag har aldrig riktigt spanat in ärren. Men gjorde det idag. Och dom ser riktigt bra ut tycker jag. Och jag är glad över att jag vart noga med att tejpa nu när jag vaart i solen mycket :)

10259482_10152001925500025_649826252_n

Jag älskar dig mer än livet.

Jag skulle ge mitt liv för den här lilla tjejen. Hon har vart min bästa vän och min största kärlek i 13 år. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är det bästa och finaste jag vet.

Jag skulle aldrig kunna ha en kille som är allergisk eller inte gillar katter. Och hade någon gjort henne illa så hade jag inte bangat en sekund på att DÖDA den personen. Jag hade nog inte ens tänkt då. Usch hemska tanke. Inget kommer att få skada min lilla prinsessa. Min Maddiken <3

20130513-082202 wpid-2011-08-30-16.16.16 20130520-203053 paowmadicken 20121015-104552 20130330-203701 mjau-005-500x333 20120930-160240 20130815-154108 P1000681

Det är någonting med slitna jeans

Som är så jävla snyggt! En tjej med riktigt bra rumpa och slitna jeans alltså då blir jag kåt på riktigt. Haha skämt o sido så är det, att kombinera ihop det med rätt plagg gör det bara ännu mer stilrent. Det är då det sexiga kommer fram som döljer sig! :)

inspoapwo

Vita klänningen - här / Sandalerna - här / Väskan - här / Slitna jeansen - här

OddWolf – Sveriges bästa e-cigaretter! Testa själv!

Det är inte tabu att ha sex.

Läste på en liten bloggares blogg att det är trashigt att ha sex i tv(jätte classy att värma tjack på en sked och sen hälla det i arslet, var tvungen. En liten pik bara haha)..

Jag tycker inte att det är tabu att ha sex. Inte med någon. Vart som helst. Folk har sex hela tiden. Och folk som ställer upp i Paradise Hotel är helt vanliga människor med helt vanliga jobb. Men dom har också sex. Ja jag tror att nästan alla vuxna människor på den här jorden har sex? Visst att sex är någonting mellan två personer, men det är det väl iallfall så vitt jag vet så var det bara Jeppe som vad delaktig i våran sexakt? Det är två personer som lär känna varandra, festar ihop och är attraherade av varandra och båda är med på det. Så vad är det för fult med det? Det enda man får se på TV är ju lite juck och oftast inte hela sexakten. Och när man har sex, så är jag inne i en helt annan värld. Det finns ingenting runtom. Så varför ska man hålla tillbaka på det fastän man vill?

Det skrämmer mig att folk fortfarande har en sån tråkig syn på sex. Det är därför vi kvinnor idag oftast bli förtryckta när vi visar oss kåta. Jag kan väl ligga lika mycket som en kille. Och det är exat lika mycket rätt som när en kille har sex i TV. Det är ju tabu att ha sex i tv. Men för mig så är sex aldrig något fult, det är någonting fint. Och jag visar gärna upp att jag tycker det är okej att ha sex. Vart man än är. Att ha sex i TV var inte något val för mig. Det var självklart eftersom jag var attraherad av personen som jag hade sex med.

Tycker att det är så extremt tråkigt att folk har en sån skev syn på sex. Speciellt många unga tjejer som håller tillbaka sin sexualitet bara för att man är rädd för att bli kallad dumma saker.

Kan folk sluta vara så trångsynta. Det är INGEN TABU ATT HA SEX.  20131214148134612969899_sbig.jpg

Sen att jag slagit redkord att ha sex flest gånger i TV någonsin. Det är jag STOLT över.

 

papperfobi & emtofobi

Min första fobi kom 2007 då jag blev rädd och fick en ilande känsla i kroppen när jag såg toalettpapper på golv. Det är en konstig fobi men den har ett namn. Vet dock inte vad den heter. Det var liksom rädslan för att trampa på det. Men tänkte inte att det var något allvarligt, men det fortsatte. Under den perioden så hade jag även psoriasis på händer och fötter. Det var inte jobbigt att använda mjukt papper på toaletten. Sen så hände det, vintern 2009. Jag började gråta om jag tog i vanligt papper eller i någon tidning(som aftonbladet). Det gjorde mig rädd och illamående. Jag kunde inte gå in på toaletten om det fanns papper där inne. Sen så kom hushållspappret, min syster retade mig något enormt och jag utvcklade en rikig fobi. Så jag hade med mig våtservetter vart jag än gick. Jag kan inte riktigt beskriva det speciellt bra då jag inte har någon anledning till att vara rädd för papper. Jag tror mest att det var känlsan av att om jag skulle ta i det så skulle det kännas ungefär som att dra naglarna mot svarta tavlan. 2010 så var det värst.

Men jag vande av mig vid det genom att börja hålla i blött papper, sen så satt jag på en toalett ute någonstans och mina våtservetter var slut. Och ja, då skulle jag röra papper för första gången på två år. Jag smörjde in mina händer i hankräm och använde vanligt toalettpapper. Och det var inte så farligt. Jag är inte längre rädd för att trampa/hålla i papper. Men jag ryser fortfarande av tanken utav det, och när jag håller det. Men nu kan jag använda papper som en vanlig människa.

Sen nu så har vi en av dom vanligaste fobierna. Emtofobi. Rädslan för att kräkas. En fobi som är styrt hela mitt liv. Som har lett till att jag haft en ätstörning. Ingen gillar väl att kräkas egentligen. Men det började för länge sen men när den blev som värst var år 2012. Jag slutade äta fast föda nästan helt utan höll mig endast till soppa och frukt. Jag grät efter att jag åt en riktigt måltid för att ”tänk om jag spyr”. Började må illa och började med starka ångestdämpade tabletter. Rädslan för att kräkas bland folk. Det var det absolut mest pinsamma jag kunde tänka mig. Eftersom jag konstant tänkte på att jag skulle kräkas, att jag kunde kräkas så ledde det till konstant illamående. Våran 2012 så började jag äta efedrin för att dämpa hungerkänslorna, eftersom jag var så himla hungrig hela tiden. Vilket utbröt i att jag ramlade ihop. Jag fick inte i mig tillräckligt med näring. Och det enda jag frågade mina vänner efter att jag åt någonting ” jag mår illa, tror du att jag är magsjuk?”. Och efter att mina vänner sa ”nej Paulina, du är inte magsjuk”. Så kändes det bättre, sen efter 5 minuter igen så frågade jag. Egentligen så handlar det inte om att spy, eller att må illa. Utan att kräkas upp mat.

Jag gick på t-centralen, när det var smockat med folk. Jag började må illa, jag började kallsvettas. Jag höll på att kräkas. Då fick jag min första panikattack. Jag satte mig i ett hörn bland alla folk. Jag började darre i kroppen, jag började gråta hysteriskt och om jag hade haft en pistol då så hade jag skjutit mig själv. Men mamma lungnade ner mig och jag tog en taxi hem. Då sökte jag hjälp hos en KBT behandlare. Men jag vägrade. Tanken av att spy skrämde mig så mycket så att jag heller ville dö, och enligt mig så var det obotligt. Jag fick piller för paniken som jag äter än idag varje gång jag mår illa. Jag självmedicinerade mig kan man säga. Vilket är ganska tragiskt.

Fobin lungnade sig lite när jag åkte till Magaluf. Där dricker man ganska så mycket. Och det hände ibland att jag blev för full när jag jobbade så jag gick och stoppade fingrarna i halsen, ”taktikspy” kallas det. Jag spydde bara upp det jag hade druckit och det var inte så farligt. En gång så spydde jag upp en sallad som jag precis hade ätit. Och det var faktikst inte heller så farligt. Visst är det ett destruktivt sätt att lindra sin fobi på. Men det hjälpte mig så jag kunde leva ett nogorlunda bra liv utan att styras av tanken av att ”tänk om jag kräks” och konstant illamående.

Idag så är jag fortfarande rädd för att kräkas och får panik så fort jag mår illa. Fast inte den paniken  som jag fick förut. Min fobi är fortfarande kvar men jag har ett litet sundare sätt att tänka på det. Och den styr inte mitt liv längre. Men det finns där. Det kommer den nog alltid att göra.

 

url-1

För folk som inte förstår sig på hur det är att leva med emtofobi. Läs här: http://www.emetofobi.se/

THE BEACH.

Alltså jag är sån jäkla badkruka. Jag är LIVRÄDD för havet. Under alla mina år utomlands så har jag byggt upp någon slags rädsla för att bada i havet där man inte ser botten. Eller att man får sjögräs på benen. Det är så tråkigt för det är ju SÅ kul att bada. Att simma, snorkla osv.. Det är nog en av mina fobier(ska skriva om dom sen). Jag kom knappt ner till midjan innan jag började få panik. Så jag brukar ”fuskbada”, att jag springer ner och skvätter upp vatten på mig själv eller sitter bara vid strandkanten.

Det finns så mycket läskiga djur i vattnet som man inte har någon aning om. Och efter att jag såg dokumentären om sjögunfrusar så är jag bokstavligt talat LIVRÄDD.

P9370517-1 (dragen) P9370517-1 (dragen)P9370523

Såhär ser det ut när jag fuskbadar haha.