Dagens fråga

fråga

”Är du rasse eller? Fucking Svenne.”

Svar: Hej söta du!

Nej, det här svaret kan bli hur långt som helst.

Jag och Dennis har diskuterat det här väldigt mycket, men jag lyckas inte ändra min åsikt. Nu är det så att jag tycker att en utländsk person som beter sig som en svensk ser jag som en svensk, som till exempel Steff, henne ser jag som helt och hållet svensk.

Samtidigt så tycket jag att det är illa när en s.k. blatte, som enligt mig är en tjej eller kille som går runt och bråkar och pratar ”bre jalla abo jao” o.s.v. Eftersom jag nästan aldrig blivit bemött på ett bra sätt av en s.k. ”blatte” så har jag svårt att ändra min åsikt. Så jag är absolut inte rasist, snarare att jag ogillar utländska som beter sig illa mer än vad jag ogillar svenska som beter sig illa, eftersom de kommer till oss och ber om att få flytta hit och få hjälp. Nu kommer säkert en massa människor blir jättearga på mig för att jag tycker så.

Sen så finns det en politisk åsikt från min sida också, som handlar om att Sverige tar in många invandrare, sätter dom i en liten lägenhet med sina fem ungar så dom får leva på socialbidrag, eftersom kulturen och arbetsmöjligheterna i Sverige är något annorlunda än vad den är i många andra länder.

När dom kommer till Sverige så har dom ju svårt att veta hur vi som bor i Sverige tycker att man ska uppföra sig. Jag tycker att någon person (någon som staten anställer) borde utbilda dom och säga ”att i Sverige så har vi respekt mot alla typer av människor, kvinnor, män och barn, här är det inte okej att bråka slåss och sno” och ja, förklara hur Sverige fungerar.

Sen så vet jag att det finns invandrare som verkligen kämpar, medans dom som beter sig illa förstör ryktet för dom som verkligen försöker. Jag tycker också att skolor ska avskaffa slöjor eftersom i Sverige så funkar det inte på det sättet, men jag ser inget fel med att ha det i hemmet och ute.  

Visst har jag en annan syn på utländska så jag tycker att dom utländska borde hjälpa oss svenskar att ändra den synen, som tyvärr väldigt många har, på invandrare ist för att kommentera ”du ska få i dig din äckliga svenne hora”. Hoppas att ni förstår.

1 262 Kommentarer för inlägg “Dagens fråga”

 1. Anonym Stackare

  En undersökning visar att lika många svenska som blattar lever på socialbidrag i sverige. Så säg inget-.-

  Svar: Intressant att du tog upp det. Eftersom det finns knappt 2 miljoner invandrare i landet och drygt 7 miljoner svenskar… Ändå finns det lika många som får socialbidrag i varje grupp, vem är överrepresenterad då menar du?

  Svara
 2. Anonym

  hur kom slöja in i bilden? förklara dig :S varför vill du att sverige skolor bör avskaffa slöjor?

  svar: För att många klagar på att dom blir utstötta. + att i sverige har vi inye slöjor. Så som vi måste acpetera deras kulturer när dom kommer till sverige. Bara vad jag tycker.

  Svara
  • Kenaro

   Bra Svar tycker jag ! Är själv inte svensk Men har helt enkelt fått Anpassa mig efter Sveriges regler och Tycker vi lever i ett mycket bra samhälle ! Paow +1

   Svara
 3. Alva och Linn dina fd biggest fans.

  Så i arabländerna ser kulturen ut som sådan att man slåss, snor och lever på socialbidrag? seriöst tjejen, börja tala om någonting du läst på, istället för att idiotförklara dig själv.

  och att tycka mindre om invandrare än svenskar som inte sköter sig är väl rasistiskt? eller vad skulle du kalla det?

  svar: Nej men i deras länder så uppfattas te.x tjejer som visar axlarna håret knäna osv som dom inte är vana vid. Dom är inte vana vid att behandla kvinnor bra. En sak har jag också märkt är att folk i andra länder som te.x thailand egypten osv inte tycker om vita, är inte dom rasister då? Det blir fel hur man än vänder och vider på det :)

  Svara
 4. jennifer

  helt rätt paow!! =)
  och den som skrivit frågan verkar ju vara rasist själv, mot svenskar i och med att han/hon skriver svenne jävel haha!

  Svara
 5. Denice

  Jag håller med dig Paulina!
  Om de ska komma hit ska de behandla oss med respekt, det är inte bara vi som ska ha respekt för dem

  Svara
 6. Emma

  Okej jag förstår hur du tänker, men försök sätta dig in i hur de känner också. Varför tror du att den största kvoten av kriminalitet utförs av utlänningar? Troligtvis är det för att det är förbannat svårt för dem att få jobb i Sverige trots att de redan har utbildningar. De kommer mycket troligt från ett krigsdrabbat land och har kanske sett sina familjemedlemmar vinka av dem vid kajen och inte ha råd att följa med, kanske har de sett sina familjemedlemmar dö. Vad vet man?
  Viktigt är att påpeka att slöjan inte har med deras kultur att göra, utan deras religion. Och begrepp som ”hedersmord” är ingenting som kommer från deras religion utan deras kultur. För att lättare acceptera utlänningar/invandrare så är det bästa tipset jag kan ge är att lära dig mer om dem. Alla har vi fördomar, men vi behöver ju inte handla efter vad våra fördomar säger, eller hur? :)

  Svara
 7. NEJ FÖR I HELVETE #2

  Det ENDA parti som håller med Paow i detta resonemang är SVERIGEDEMOKRATERNA.

  Idag är det värre ur ett rättsligt perspektiv att kränka en människas religion, än at VÅLDTA eller misshandla någon.

  En man som av religiösa skäl vägrar skaka handen på en kvinnlig chef fick 100 000 i skadestånd av Diskrimineringsombudsmannen när han inte fick sin praktikplats.

  En 14åring som blev våldtagen av en 21åring fick 25 000 i skadestånd.

  Det ENDA partiet i Sverige som gått ut offentligt och sagt att detta är fel, är SD.

  De är INTE rasister, de är KULTURbevarare. Jag är själv inte fullt etniskt svensk men räknar mig kulturellt som svensk, jag ÄLSKAR Sverige.

  Rekomenderar alla att gå in på Frianyheter . wordpress . com, och läs om dessa fall..

  Svara
 8. maalon

  100 % sant.
  jag tycker att detta var ett modigt inlägg och helt sant. och det är inte många som skulle våga skriva så här. :) (y)

  Svara
 9. Ciia

  Håller med dig helt. Kan de inte sköta sig när vi tagit emot dem i vårt land, då ska de fan inte stanna. Jag dömer alla efter personlighet, inte ”ras”. Och jag tycker att en invandrare som beter sig oacceptabelt ska gå att säga till, utan att bli kallad ”jävla rasist”.

  Svara
 10. Tania

  Väldigt bra skrivet av Emma tycker jag :) Jag kan hålla med dig Paulina självklart borde man uppföra sig och respektera. Men det är många som tror att invandrare inte har någon respekt för andra och inte kan bete sig ordenligt men det är ju tyvärr som du skrev att några förstör sen drar man alla över en kam. Det finns väldigt många invandrare som ja själv träffat som är väldigt respektfulla, artiga och trevliga:)
  Sen att du skulle störa dig mer på invandrare som beter sig dåligt än svenskar kan man jjag ju tycka är lite konstigt men men…jag tycker iaf att alla ska respektera varandra oavsett om man är svensk, afrikan eller asiat :)

  Svara
 11. p

  jag håller med dig till 100 %
  men man bli alltid kallad rasist så fort man bara bråkar med nån som kommer från ett annat land, dom vet nog ärligt talat inte vad en rasist är eftersom dom kallar alla ”svennar” rasister !

  Svara
 12. md

  jag ska försöka förklara varför en del invandrare kanske använder ordet ”abou” och så vidare.
  Det är imponerande att invandrarbarn/ungdomar lär sig svenska när de kommer till landet, men det tar längre tid för de att lära sig språket. (inte så konstigt de är ju barn) Beroende från vilken kultur man kommer ifrån så har skriftspråket (det vill säga att läsa sagor och så) inte en så stor del av deras land som det är i Sverige. Alla vet att om man läser ökar ordförrådet och mycket mer än så. I sverige är barn bra på att rimma, konstruera meningar men när en del invandrarbarnen kommer hit så har de svårt för sånt, en del har svårt med grammatik och uttalet o.s.v.
  Jag hoppas att du förstår nu att det är inte så lätt att komma till ett land som Sverige (som faktiskt är SKIT SVÅRT att lära sig för att det finns inte någta grammatiska regler som helst utan man går på känn)

  När det gäller resten av ditt inlägg så vet jag inte vad jag ska säga för det låter idiotiskt.

  Svara
 13. nattieochvikkie

  tvilligar som skriver ur sitt perspektiv hur det är att vara enäggstvillingar. Har du någongång funderat över hur det är att vara tvilling? Eller har du haft några frågor om/till tvillingar? Kika in på vår blogg så får du svar på allt! Puss, hoppas att vi ses i vår blogg sötnos!

  Svara
 14. Anonym

  Jag kan säga såhär !! Det är massa i min klass som har slöja och dom är fan så jävl falska.. dom kan sitta och fuska igenom sig ett prov genom att ha hörlurar under sin slöja med alla svar inspelade.. och de är ju ingen som märker det ! de är FÖRJÄVLIGT! Ja tkr de borde förbjudas helt och hållet. va ska de va bra för liksom .. Det enda de gör är att man tillslut tappar håret!! För De kan ju inte andas..Fy! De kan göra mig så sur! helt SJUKT!

  Svara
 15. Filippa Clausen

  fyfan vad bra svarat paulina! det är ju precis exakt så? riktigt bra skrivet

  Svara
 16. åsa

  Jag kan säga såhär !! Det är massa i min klass som har slöja och dom är fan så jävl falska.. dom kan sitta och fuska igenom sig ett prov genom att ha hörlurar under sin slöja med alla svar inspelade.. och de är ju ingen som märker det ! de är FÖRJÄVLIGT! Ja tkr de borde förbjudas helt och hållet. va ska de va bra för liksom .. Det enda de gör är att man tillslut tappar håret!! För De kan ju inte andas..Fy! De kan göra mig så sur! helt SJUKT!

  Svara
 17. evelina

  alla ni utlänska, (ni som beter sig dåligt) alla gör faktiskt inte det, ni kallar oss jävla svennar, white trash. Och allt sådant. Men vi får banne mig inte försvara oss, och kanske säga blatte eller ngt annat! Då blire bråk, vi ska respektera er så jävla mycket. Vad hände med våran jävla värdighet? Tro inte att ni är bättre, för ni tror ni kan göra vad ni vill. Det är ni som FÖRLORAR eran värdighet. Vi har respekt för er, ni för oss.

  Kram

  Svara
 18. maria d

  Just det glömde att tillägga att på grund av segregation (uppdelning) så plaseras invandrare med människor ifrån samma grupp vilket gör att de talar med varandra på det sättet. Deras kontakt med svenskar är begränsad, därför kan uttalet vara ett problem och därmed begreppen som abou används. Det jag vill komma fram till är att det är inte deras fel.

  Svara
 19. My

  de emma skrev tycker jag e bullshit. för att det finns blatte ungar som e födda i sverige inte fan e det svårt för dom, ändå sitter dom där och skriker på tjejerna som om dom va sex objekt. nej. sverige borde inte låta så många komma till sverige om dom inte kan lära sina barn att upföra sig.

  Svara
 20. Liselott

  Du Sverigedemokratpropsaren ”NEJ FÖR I HELVETE #2″.

  Ja, Sverigedemokraterna är det enda parti som håller med Paulina när hon skriver att det är värre när en invandrare beter sig dåligt än när en svensk gör det.

  Varför skulle det vara det?

  Att integrationen måste bli bättre och att det är statens skyldighet att se till att den blir det håller alla partier i regeringsposition med om. Töntrasse.

  Svara
 21. joss

  Men Paulina! inser du inte att det är kränkande att förbjuda slöjor i skolorna, när alla andra får gå klädda hur som helst?! Sen om du inte gillar utländska personer är det upp till dig. Men uttala dig inte om det hela tiden! :)

  Svara
 22. ida

  jag håller med dig på en viss del, men tänk att se det från utlänningarnas perspektiv.
  De flesta brott görs av blattar för de har väldigt svårt att få jobb här i Sverige, och det finns många svenskar som inte respekterar blattar, även fast de inte vet hur de är.
  Och blattar blir väldigt mobbade och utfrysta i skolan, det är klart att de är lite arga då.Och jag håller med Emma, mkt bra skrivet.

  Svara
 23. maria d

  jag ska försöka förklara varför en del invandrare kanske använder ordet ”abou” och så vidare.
  Det är imponerande att invandrarbarn/ungdomar lär sig svenska när de kommer till landet, men det tar längre tid för de att lära sig språket. (inte så konstigt de är ju barn) Beroende från vilken kultur man kommer ifrån så har skriftspråket (det vill säga att läsa sagor och så) inte en så stor del av deras land som det är i Sverige. Alla vet att om man läser ökar ordförrådet och mycket mer än så. I sverige är barn bra på att rimma, konstruera meningar men när en del invandrarbarnen kommer hit så har de svårt för sånt, en del har svårt med grammatik och uttalet o.s.v.
  Jag hoppas att du förstår nu att det är inte så lätt att komma till ett land som Sverige (som faktiskt är SKIT SVÅRT att lära sig för att det finns inte några grammatiska regler som helst utan man går på känn)

  Svara
 24. Nathalie

  ”Jag tycker att någon person (någon som staten anställer) borde utbilda dom och säga ”att i Sverige så har vi respekt mot alla typer av människor, kvinnor, män och barn, här är det inte okej att bråka slåss och sno” och ja, förklara hur Sverige fungerar.”

  Herregud vad fördomsfull du är! Visste du att Sverige har störst antal akademiskt utbildade städare? Det är för att i Sverige så vill man inte anställa utlänningar, trots att de har kvalifikationer! Inte konstigt att de måste leva på ”socialbidrag” då. (Du vet väl att som invandrare så kan man inte få bidrag? Min pojkvän är invandrare från England, och jag är tvungen att försörja honom själv eftersom att han inte kan få jobb.)

  Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder? Tycker du samma sak om dem eller är det bara invandrare från mellanöstern som du ogillar?

  Det är tur att du är för ung för att rösta, för annars så hade du väl röstat på Sverigedemokraterna eller annat rasistiskt parti…

  Svara
 25. www.bahu.blogg.se

  du, jag är född i sverige men kommer ursprungligen från Turkiet OCH jag blev jävligt förbannad när jag läste din text! okej,du har rätt för det mesta.för när du sa att steff är som er svenskar så kände jag igen med där lite eftersom både hon o ja e ´´blattar´´ . vart fasiken får du slöjja ifrån? frågan VAR är du rastist? VART FAN FÅR DU SLÖJJA IFRÅN? tror du verkligen alla (dom som gör) vill bära på den? NEJ! sluta va så fucking egoistisk och ta tillbaka din äckliga text. för de andra om du tycker si o så åk aldrig till USA för där finns det hundra miljoners sorters människor när de bara finns typ 10 st här.ja älskar sverige och ja sköter mig.men att sånna som du ska säga att de bara e blattar som förstör bråkar baxar o så ,så tycker jag du ska kolla på svenskar OCKSÅ! dom gör mycket mer värre.OCH de spelar inegn roll alla vi e människor.kom inte o tro att sverige e ditt bara JAG är också född här lika mkt rätt har jag o göra ssaker o ting snorunge.

  Svara
 26. sandra nilsson

  Håller inte med! Du är helt fel ute. Vadå är Svenskar mer värda än Utländska? I så fall kan du lika gärna säga att du hatar riminalitet i ställe för att sikta dig på araber.

  Du kan ju säga att du hatar ALLA som beter sig illa!

  Svara
 27. sandra nilsson

  Håller inte med! Du är helt fel ute. Vadå är Svenskar mer värda än Utländska? I så fall kan du lika gärna säga att du hatar Kriminalitet i ställe för att sikta dig på araber.

  Du kan ju säga att du hatar ALLA som beter sig illa!

  Svara
 28. Anonym

  Jag förstår till viss del din tankegång…. MEN verkligen inte allt.

  Att påstå att man inte slåss och stjäl osv i Sverige och att utlänningar borde få hjälp att lära sig det är det dummast, verkligen det DUMMASTE jag hört. Problemet ligger inte i att de inte vet vad som är ”rätt eller fel” – det är ju självklart förbjudet att stjäla osv i deras kultur med! Problemet ligger i att det blir en kulturkrock när de kommer hit till Sverige, vi är alla lite olika. Sedan ligger det i människans natur att vilja vara en del av en grupp och det är just i dessa gruppbildningar som de sakerna du pratar om kan uppstå. Det blir en utanförskap och ett hat mot andra grupper, från båda hållen och däri kommer de mindre bra sakerna in, som våld och rån osv. För att få bort sådana problem ligger det mycket i att vara öppen mot andra människor och försöka släppa sina fördomar och istället hjälpa varandra….

  AJA! Tack för en övrigt bra blogg :)

  Svara
 29. sandra nilsson

  DU ÄLSKAR ATT SNACKA SKIT OM MÄNNISKOR. DET ÄR DET DU ÄLSKAR ATT GÖRA DU FÖRSÖKER FÅ ANDRA MÄNNISKOR ATT HATA DE SOM DU HATAR TE X SAMMA SAK MED DESSIE DU SKREV SKIT MKT SKIT OM HENNE FÖR DU VILL ATT ALLA SKA OGILLA HENNE.

  OCH SAMMA SAK NU DU VILL ATT VI SKA OGILLA BLATTAR… MEN TYVÄÄR SÅ HAR DU FEL MED ALLT DU SÄGER OCH DU KANSKE SKA SKAFFA DIG ETT LIV OCH SLUTA SNACKA SKIT OM ALLA MÄNNISKOR O BRY DIG OM DIG SJÄLV ISTÄLLET

  Svara
 30. ollon

  Haha, skrattretande att alla ”utlänningar” reagerar på ditt svar. Dom frågade och du svarade, så varför reagera som ni gör för? Och hon har rätt, Sverige tar in er folk hjälper er och massa. Men vad heter med alla brott? Om man kollar på t.ex mord, våldtäkter, män som slår barn och kvinnor m.m det är ju mest nu utlänningar. Av alla som sitter inne är det mer utlänningar än svenskar. Varför kan ni inte bara acceptera reglerna i det landet ni kommer till. Det är ju inte precis som att när vi åker utomlands att vi bryter mot deras regler. Samma sak tycker jag. Jag är inte rasist eller någonting, men blir bara förbannad på dom som inte kan anpassa dig efter svensk regel och lag. Vi är ju snälla och tar in oss i vårt land när vårt eget folk behöver hjälp. vad händer med alla uteliggare och sånt?

  Svara
 31. sandra nilsson

  GUUUUUDD LÅT ALLA MÄNNISKOR VARA IFRED HOPPAS DESSIE INTE HÖR AV SIG TILL DIG FÖR DU ÄR EN IDIOT SOM SNACKAR SKIT OM ALLA PRECIS ALLA!

  Svara
 32. www.bahu.blogg.se

  svar till natalie (som är över mig)

  Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder? Tycker du samma sak om dem eller är det bara invandrare från mellanöstern som du ogillar?

  VILL DU FÅÅ SVARET SOM ´´nej nej gumman jag menar bara mellanöstern människorna , lugn va inte arg du ´´ ELLER?!? för vafan skulle du annars skcika ngt sånt.

  ALLTSÅ NÅGOR JAG MÄRKT HOS ER ALLA är att ni e så fucking egoistiska

  SNORUNGAR

  Svara
 33. Diana

  Sverige är ett mångkulturellt samhälle och har religionsfrihet vilket innebär att varje människa har rätt till att få tro på vad dom vill och har rätt till att få följa sina traditioner. Alltså har även alla rätt till att få klä sig hur dom vill, sen att dom blir utsötta är inte pga. att dom har slöja utan pga. att människor som du har sina fördomar och stöter ut andra människor som inte ser ut som en svensk gör.

  Sen tycker jag det är väldigt intressant att du just nu är i Egypten som bland annat är ett ”arabland”
  Du respekterar ju inte deras religion som säger att kvinnor inte får gå lättklädda medan du visar pattar och röv hej vilt. Precis som du vill att andra människor ska följa den svenska kulturen (vilken den nu är) får du ju förfan själv ta och följa den kultur som är när du själv besöker ett land. Annars ska du ju bara hålla käften när du inte är så mkt bättre själv.

  Svara
 34. Felicia

  Totally agree! Faktist.
  Även om jag inte är helsvensk så att säga så håller jag med dig till 100%
  Bra där <3

  Svara
 35. Anonym

  Såg en kommetnar där det stod att det skulle vara krängande att ta bort slöjor för att alla andra får gå kläda som dem vill. Men det är inte sant, det finns vissa regler som tex på skolfoton får vi svenskar inte ens ha på kläder med Svenska flaggan på eftersom då uppfattas vi som rasister.

  Självklart är det fel med rasism, men många invandrare går även runt och skriker ”Jävla svenne” och sådana saker. Är inte det lika illa? På något sätt räknas inte det lika mycket.

  Svara
 36. www.bahu.blogg.se

  håller med diana så jävla mycket!!!

  och liksom alla dina läsare som kommenterar är typ ja va ska man säga, 12-13 år. och typ skriver att du har rätt , att dom håller med dig jag vet inte vad. de där e bomber så tro inte att någon håller med dig.

  OM du nu ska säga att i sverige ska man inte bära på slöjja då ska du fan i mej inte gå halv naken i egypten NÅGOT DU GÖR.dom gillar inte sånt din fucking snorunge. precis som diana sa. eller om du ska vara sån då¨ska du hålla din käft och låta alla som vill ha slöja . alltså fy fan för dig att du kan säga så hemska saker bara för att få mer läsare

  Svara
 37. NEJ FÖR I HELVETE #2

  ”Du Sverigedemokratpropsaren ”NEJ FÖR I HELVETE #2″.

  Ja, Sverigedemokraterna är det enda parti som håller med Paulina när hon skriver att det är värre när en invandrare beter sig dåligt än när en svensk gör det.

  Varför skulle det vara det?

  Att integrationen måste bli bättre och att det är statens skyldighet att se till att den blir det håller alla partier i regeringsposition med om. Töntrasse.”

  Ja, i alla världens länder är det värre när en ICKEMEDBORGARE begår brott, det är bara i Sverige som man INTE ställer krav på språk, svensk historia och kultur osv.

  Det är BARA i Sverige som politiker går ut och säger att det egna landet saknar kultur.

  Det är BARA i Sverige som man tar emot papperlösa (över 95%) flyktingar utan att DNAtesta dem för att säkerställa exempelvis ålder.

  Det är BARA i Sverige man tar emot så mycket invandrare mot så liten befolkning (100 000 per år)

  Det är BARA i Sverige som vi har anhöringhetsinvandring utan krav på egen försörjning.

  Det är BARA i Sverige man är RASIST om man är stolt svensk (jag uppskattar massa kulturer och länder, men jag uppskattar SVERIGE också)

  Svensk media censurerar efterlysta brottslingar och tar bort viktiga signalement som utseende (om det är något mörkhyad exempelvis), samt ”förljusar” fantombilder (i kvällspressen).

  Aftonbladet kallade 5 somalier för ”4 svenskar och 1 finne” under den där gruppvåldtäkten/mordförsöken på 2 flickor i centrala Göteborg under nyårsnatten 2006.

  Jag har FLERA utländska vänner (kurder osv) som beter sig som svenskar, och som sympatiserar med SD. Som jag precis nämde är jag inte svensk helt själv (är jag rasist mot mig själv för att jag tycker att Sverige ska ha exempelvis språkkrav? Är språk rasistiskt? Ditt pucko…)

  Jag rekomenderar dig att gå in på FRIANYHETER. wordpress.com
  eller POLITISKTINKORREKT.info och läs SANNINGEN om den svenska invandringen.

  Danmark, Norge, Finland, Usa och Australiens största medier och politiker använder SVERIGE SOM AVSKRÄCKANDE EXEMPEL på när invandringen blivit okontrollbar.

  Australienska medier har skrivit om Sverige som Europas första arabland – är det rätt?

  Inget ont mot araber, men Sverige har en egen kultur. Precis som jag inte tycker att exempelvis Irak ska bli nya Sverige. Olika länder har olika kulturer, detta bör bevaras. Man är en jävla kommunist om man tycker att alla ska bli likadana.

  You my friend, are an IDIOT.

  Glöm inte att kika in på Sveriges största diskussionsforum:

  https://www.flashback.org/f226

  Svara
 38. riyana

  Jag respekterar din åsikt men varför vill du avskaffa slöja för ?
  Det är typ som ha på sig en mössa.Om du vill avskaffa slöjor så borde inte ni ha mössor på er för det är nästan likadant.Den enda skillnaden är att slöjan täcker mer.

  Om ni vill att vi ska respektera eran kultur så borde ni respektera våran.Jag är ingen ”blatte” som förstör för det svenska samhället.Och det finns många ”blattar” som inte förstör.Har ni tänkt på att det är jobbigt för oss som inte förstör och alla andra har fördomar av oss bara för de har sett blattar som förstör samhället.Det är jobbigare för oss blattar som sköter oss än vad det är för ni svenskar.

  Svara
 39. yo

  Word på dianas inlägg! Du är en ”invandrare” när du besöker egypten, tänk på det :)

  Svara
 40. Anonym

  Det jag kan störa mig väldigt mycket på är att vi släpper in er i vårat land, vi ger er någon stans att bo, vi Svenskar och invandrare som jobbar ger våra skattepengar för att ni ska få mat, kläder, vi låter era barn gå i skolan, vi betalar det till och med åt er. Det ända vi ber om är att ni ska respektera oss och våra lagar. Vilker många inte gör, om man tittar på brott i Svergie så är det faktiskt bevisat att dem flesta brott begås av invandrare. Sedan är det väldigt vanligt med att man som Svenska får höra ”jävla äckliga svenne jävel”. Och så fort man säger något om det så är men en rasist. Tycker att i dagens samhälle det är mera omvänd rasism.

  Vill påpeka att detta absoult inte gäller alla invandare/utländksa. Utan att det finns folk som verkligen försöker att anpassa sig till Sverige. Vilket jag förstår måste vara svårt och jobbigt men nödvändigt om man ska bo här.

  Svara
 41. Amira

  Jag ber verkligen ursäkt för detta nu, men snälla lilla rara flicka. Du saknar ju kunskap, för ditt eget bästa så tycker jag verkligen att du ska börja skolan igen. För det första avskaffa slöjan? Varför då? vi lever i ett demokratisk land, jag tycker probemet ligger i att små flickor som du super sig fulla varannan dag och går går halv nakana och föräldrarna skiter i vilket. Det är ett problem, inte slöjan i sig! Sedan det här med fördomar, jag kan förstå dig till en viss grad, men du kan absolut inte kräva att människor ska bete sig så som du vill att dom ska bete sig för att de ska uppfattas som svenskar, hur hade världen sett ut då om alla vore som du? Det är alltid lättare att se andra brister och glömma sina egna, du kanske istället ska bevisa att DU inte är en hora, folk dömer dig, men flicka lite du dömer också, sedan kan man inte klandra dig, du är ju bara 13-14 en vilsen själ. Ha det bra. Kram kram

  Svara
 42. Linda

  Hej hej!
  Jag är bara tvungen att kommentera ditt inlägg. Du har självklart din åsikt kring detta ämne och det har du givetvis också rätt till att ha, men jag ska förklara detta ur en utlänsk persons perspektiv…
  Att bära slöja har definitivt ingenting med bakgrund att göra. Det är en religion, något man innerligt tror på. Därför kan man inte bära slöja i vissa områden och inte andra. Bär du slöja så bär du den. Du har givetvis all rätt till att välja att ta bort den as well, men religion är ingenting man mixtrar och leker med. Därför får man välja att antingen bära slöjan eller inte, nothing more with that.
  Att vissa invandrare använder ett ”fulare” språk enligt mig själv är väldigt onödigt. Vi är i Sverige och bör tala svenska.
  Angående ämnet om kvinnoförnedring bland vissa invandrare kan jag tycka att vissa har låtit överbeskyddandet gå way to far. Visst ser man sin syster som något värdefullt som man inte vill att alla ska kleta sina sliskiga fingrar på, men what the fuck, om din syster nu känner för att bli kletat på kan du ju inte hindra henne från det. Om hon däremot inte vill och andra fortsätter hålla på måste man givetvis reagera.
  Jag har ett albansk ursprung men är dock född i Sverige. Jag håller med dig till fullo, men tycker att du bör se på saken ur både en svensk samt en utläsk synvinkel.

  Svara
 43. wendela

  jag håller med dig paulina,
  När man kommer till ett land, ett samhälle ska man visa respekt till landets lagar & inte hålla sig till sitt lands rättigheter.
  Man ska va tacksam att få bo i ett land utan krig och annat, likaväl vi ska vara tacksamma att få besöka andras länder.

  sen det där med att avskaffa slöja, visst det är en religon ?
  men nej vi får inte ha mössa på oss vart som helst.
  I rätten tillexempel, vi ”svenskar” ska ta av oss mössan för att visa respekt.
  men en tjej/kvinna som använder typ slöja eller burka ? som knappt visar sig själv behöver inte ta av något alls.
  jag tycker det är fel.

  somsagt, jag håller med dig! bra blogg föresten ;)

  Svara
 44. NEJ FÖR I HELVETE #2

  http://frianyheter.wordpress.com

  Ordförande för en av Finlands största partiet säger såhär i en intervju:

  Släpper vi in för många utlänningar i dag?

  – Det gör vi, men det är ändå inte alls så illa som i Sverige, som är ett av de värsta exemplen på en misslyckad utlänningspolitik.

  ( http://frianyheter.wordpress.com/2010/02/21/sverige-ar-ett-av-de-varsta-exemplen-pa-en-misslyckad-utlanningspolitik/#more-31511 )

  Paow, du borde gå in på dessa sajter och läsa själv så att du kan bemöta alla jävla retards som du stöter på. SD är vad Socialdemokraterna var på 50talet. Det är inget rasistiskt parti utan ett REALISTISKT. Hundratusentals människor i Sverige har redan röstat på SD och de beräknas ha mycket fler sympatisörer men som inte vågar komma fram eftersom de är rädda att folk ska tro att dom är rasister (samt bli hotade av vänstergrupperingar)

  http://politisktinkorrekt.info

  Är det inte intressant att veta att man i Norge (där man för statistik på detta, men i Sverige betraktas det som rasistiskt) var SAMTLIGA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTSMÄN UTOMEUROPEISKA?

  Samtliga. Smaka på det ordet. Nästa gång blir det du, din syster eller din morsa. Varför tar vi in så mycket invandrare från dessa riskländer och VARFÖR utvisar vi inte dem som begår såpass grova brott? Är det rasistiskt?

  jag står med ÖPPNA ARMAR för alla som vill komma hit och uppleva SVERIGE, svensk kultur, svenska språket, svensk historia, svenska värderingar och SVENSKA TRADITIONER. Välkommen förfan, VÄLKOMMEN!

  Ni som inte har ett intresse av detta förstör för de som vill vara här.

  Svara
 45. Anonym

  Förstår inte folk som klagar på hennes åsikt.
  Och sen, det är väl lika rasistiskt att kalla någon svenne jävel som neger jävel? Rasist är hat mot allt möjligt, och den dagen Paulina bli Nazist, då kanske man kan bara klaga.
  Tills dess tycker jag att alla borde hålla käften.

  Svara
 46. Nathalie

  ”Svar till natalie (som är över mig)

  Du är väl medveten om att en mycket stor del av invandrarna idag kommer från andra skandinaviska länder? Tycker du samma sak om dem eller är det bara invandrare från mellanöstern som du ogillar?

  VILL DU FÅÅ SVARET SOM ´´nej nej gumman jag menar bara mellanöstern människorna , lugn va inte arg du ´´ ELLER?!? för vafan skulle du annars skcika ngt sånt.

  ALLTSÅ NÅGOR JAG MÄRKT HOS ER ALLA är att ni e så fucking egoistiska

  SNORUNGAR”

  Lugna ned dig lite. Det jag menade var att hon klagar på invandrare, men på något sätt så glömmer hon bort alla invandrare som kommer från skandinavien och andra nära europeiska länder. Det är fritt fram att klaga på personer från Irak och Turkiet t.ex. men hon glömmer helt bort att finskar t.ex. är överrepresenterade när det gäller att köra rattfull. Tänk på vad du säger, du bekräftar ju bara hennes inlägg när du beter dig sådär…

  Svar till ”NEJ FÖR I HELVETE #2″:

  Skulle vilja veta var du får din fakta ifrån? Mycket verkar inte stämma. T.ex.:”det är BARA i Sverige som vi har anhöringhetsinvandring utan krav på egen försörjning.” I England så är det likadant, faktiskt. Skulle jag gifta mig med min engelska pojkvän, som fortfarande är engelsk medborgare, så skulle jag ha rätt att invandra till England, även om jag varken skulle studera eller arbeta.

  Svara
 47. Anonym

  Om vi säger såhär.. Se det från invadrarnas perspektiv. Dom kom hit av en anledning, det kan tex vara att dom blev illa behandlade i sitt hemland därför kommer dom hit och tror att dom får ett bättre liv. Dom kommer till sverige med inställningen att det är ett fritt land och ingen dömer ingen. Dom inser snabbt att dom blir lika illa behandlade här, det är inte konstigt att dom beter sig som dom gör när det inte finns någon som hels förståelse och medlidande för dom..

  Svara
 48. NEJ FÖR I HELVETE #2

  http://frianyheter.wordpress.com

  Ordförande för en av Finlands största partiet säger såhär i en intervju:

  Släpper vi in för många utlänningar i dag?

  – Det gör vi, men det är ändå inte alls så illa som i Sverige, som är ett av de värsta exemplen på en misslyckad utlänningspolitik.

  ( http://frianyheter.wordpress.com/2010/02/21/sverige-ar-ett-av-de-varsta-exemplen-pa-en-misslyckad-utlanningspolitik/#more-31511 )

  Paow, du borde gå in på dessa sajter och läsa själv så att du kan bemöta alla jävla retards som du stöter på. SD är vad Socialdemokraterna var på 50talet. Det är inget rasistiskt parti utan ett REALISTISKT. Hundratusentals människor i Sverige har redan röstat på SD och de beräknas ha mycket fler sympatisörer men som inte vågar komma fram eftersom de är rädda att folk ska tro att dom är rasister (samt bli hotade av vänstergrupperingar)

  http://politisktinkorrekt.info

  Är det inte intressant att veta att man i Norge (där man för statistik på detta, men i Sverige betraktas det som rasistiskt) var SAMTLIGA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTSMÄN UTOMEUROPEISKA?

  Samtliga. Smaka på det ordet. Nästa gång blir det du, din syster eller din morsa. Varför tar vi in så mycket invandrare från dessa riskländer och VARFÖR utvisar vi inte dem som begår såpass grova brott? Är det rasistiskt?

  jag står med ÖPPNA ARMAR för alla som vill komma hit och uppleva SVERIGE, svensk kultur, svenska språket, svensk historia, svenska värderingar och SVENSKA TRADITIONER. Välkommen förfan, VÄLKOMMEN!

  Ni som INTE vill detta bör man inte vara här, det är skillnad om ni reser hit på semester och betalar dyra pengar direkt till svenska statskassan (som svenskar gör när de är på besök i era länder). Det är en jävla skillnad på asylturism och turism.

  Svara
 49. riyana

  så du tycker att det är helt okej med en svensk som leker blatte, alltså en kaviar kille som går runt med sina grabbar o säger: sho broor, vad händer jao? då är det okej, men inte om en riktig invandrare säger så? hm… Jag själv har bemött fler svenskar som fuckar sitt liv o andras än blattar. om det är en arab t.ex, den är uppväxt med stränga regler och därför gör denna person inte lika mycket dumt som en svensk tjej t.ex, som går runt o super o dricker när ens föräldrar förmodligen även vet om det.

  Svara
 50. NEJ FÖR I HELVETE #2

  Nathalie:

  Gå in på frianyheter.wordpress.com, politisktinkorrekt.info samt http//flashback.org/f226

  Där har du dina källor upptryckta från BRÅ, Migrationsverket, DO, flera utländska danska/norska/finska/brittiska/amerikanska medier

  Svara
 51. anela

  Du som är så pass okunnig och har gått så pass lite i skolan tycker jag inte borde yttra sig och leka smart din trångstynta jävel

  Svara
 52. NEJ FÖR I HELVETE #2

  frianyheter.wordpress.com

  Ordförande för en av Finlands största partiet säger såhär i en intervju:

  Släpper vi in för många utlänningar i dag?

  – Det gör vi, men det är ändå inte alls så illa som i Sverige, som är ett av de värsta exemplen på en misslyckad utlänningspolitik.

  ( frianyheter.wordpress.com/2010/02/21/sverige-ar-ett-av-de-varsta-exemplen-pa-en-misslyckad-utlanningspolitik/#more-31511 )

  Paow, du borde gå in på dessa sajter och läsa själv så att du kan bemöta alla jävla retards som du stöter på. SD är vad Socialdemokraterna var på 50talet. Det är inget rasistiskt parti utan ett REALISTISKT. Hundratusentals människor i Sverige har redan röstat på SD och de beräknas ha mycket fler sympatisörer men som inte vågar komma fram eftersom de är rädda att folk ska tro att dom är rasister (samt bli hotade av vänstergrupperingar)

  politisktinkorrekt.info – läs sanningen om den svenska invandringen

  Är det inte intressant att veta att man i Norge (där man för statistik på detta, men i Sverige betraktas det som rasistiskt) var SAMTLIGA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTSMÄN UTOMEUROPEISKA?

  Samtliga. Smaka på det ordet. Nästa gång blir det du, din syster eller din morsa. Varför tar vi in så mycket invandrare från dessa riskländer och VARFÖR utvisar vi inte dem som begår såpass grova brott? Är det rasistiskt?

  jag står med ÖPPNA ARMAR för alla som vill komma hit och uppleva SVERIGE, svensk kultur, svenska språket, svensk historia, svenska värderingar och SVENSKA TRADITIONER. Välkommen förfan, VÄLKOMMEN!

  Ni som INTE vill detta bör man inte vara här, det är skillnad om ni reser hit på semester och betalar dyra pengar direkt till svenska statskassan (som svenskar gör när de är på besök i era länder). Det är en jävla skillnad på asylturism och turism.

  Svara
 53. Anonym

  Paulina, det vore väll odemokratiskt att avskaffa slöjor? Slöjan skadar ju inte dig. Slöjan star inte för nagonting daligt

  Svara
 54. Nathalie

  ”NEJ FÖR I HELVETE #2″: Lustigt, just det där om anhörighetsinvandring utan krav på försörjning stämmer ju faktiskt inte, när det gäller England. Sedan så litar jag inte på en sida så som den du länkade till, som är så pass vinklad. Och Flashback? Är ju hur mycket troll som helst på den sidan, hur ska man kunna lita på något då?

  Svara
 55. vki's secrets

  Jag håller med dig!
  Det finns dom som verkligen försöker och skaffar ett jobb och lever som vi gör här i Sverige. Sen finns det andra som kommer hit, våldtar svenska kvinnor, dödar sin egen familj (hedersmord) osv. Flyttar man till ett nytt land så är det väl självklart att man ska leva efter deras lagar? Dom får gärna ha sin religon, men hedersmord och sånt idiotiskt accepteras liksom helt enkelt inte här, och det får dom leva med.

  Galet bra skrivet! :)

  Svara
 56. Felicia

  Personen som skrev detta är också rasist, ”jävla svenne”. Bara för att ni är i Sverige och ogillar svenskar så betyder det inte att ni inte är rasister. Åk till erat hemland om vi svenskar är så jävla dåliga,äckel. Ni är lika rasitiska som oss.

  Svara
 57. Anonym

  MANNEN, DET ÄR SÅNA SOM DIG SOM GÖR SVERIGE SMUTSIGT, ASSÅ SÅNA SOM DIG ”FJORTISTJEJER” GÅR RUNDER OCH SUPER VID TONÅREN OCH KNULLAR RUNDER DETÄR FAN SÅ SVERIGE HAR BLEVIT ETT KATASTROF LAND, OCH DOM FLESTA SVENSKARNA ÄR FAN BORTSKÄMDA T.EX DUUUU
  NI HAR FAN HAFT EN UPPFOSTRAND, MEN FÖR IHELVETE VISSA DET,
  MEDANS VI ANDRA BLATTAR SOM HAR FAN INTE ENS HAFT TID MED ATT BLI UPPFOSTRAS FÖR ATT DET ÄR MKT KRIG OCH MASSA SKIT,
  TILL OCH MED VI UPPFÖR OSS BÄTTRE ÄR ER.. OCH SNÄLLA DU PAOW, JAG HAR GILLAT DIG TILLS JAG KOM IN PÅ DIN BLOGG OCH SÅG DETA INLÄGGET
  MINA FÖRÄLDRAR BETALAR LIKA MYCKET SKATT SOM DINA GÖR, OCH MINA FÖRÄLDRAR JOBBAR RÖVEN AV SIG I EN FABRIK I 12 TIMMAR, MEDANS DU STÅR OCH SKRIVER NGR FUCKINH INLÄGG OCH TJÄNAR LIKA MKT SOM DOM.
  SÅ SNÄLLA SÄG MIG VARFÖÖÖÖÖÖR SKA INTE VI STÅ OCH VARA KRIMENELA?????????????

  Svara
 58. sara

  om du tycker att man inte ska ha slöja på sig i skolan så vettefan om du inte e rasist!
  eller?
  I SVERGIE HAR MAN RESPEKT MOT ALLA KVINNOR BARN O.S.V säger du, du glömde en punkt, om dom inte säger att man ska ha respekt för folk från andra länder hur i helvete ska dom tänkta då, ska dom visa respekt för er men ni ska inte visa för dom?
  öö, förklara dig!
  det här med att invandrare begår ”alla” brott i svergie, det måste ju ha nån grund`? eller hur?
  att folk skriver ut med invandrarna t.e.x det gör inte du så ta inte åt dig.
  om folk skriver så såklart att dom liksom blir arga?
  förstår du vad jag menar?
  tack på förhand!

  Svara
 59. Sanna

  Sag att du kommenterat att folk i Thailand och Egypten inte tycker om vita… Va konstigt! Jag bor och jobbar namligen i Thailand sen manga ar tillbaka, men ar valdigt vit och blond, langt ifran thailandsk med andra ord. Jag talar flytande thailandska och har aldrigt blivit bemott pa ett negativt satt och det jag hort dem saga om mig har varit positiva saker, trots att de inte vet att jag talar deras sprak. Inte heller min familj som bor har med mig har varit med om det. Du kanske har daliga erfarenheter men det ar inte rattvist att dra alla over en kam.

  Svara
 60. Fia

  Det är lite som det här med skolvärlden, där man ska anpassa sig efter ett mångkulturellt samhälle. Vi ska sluta med skolavslutningar i kyrkan, trots att vi bor i ett kristet land med vår egna kultur, och vi blir kallade rasister om vi säger emot. Är det bara jag som ser något fel i det?

  Svara
 61. Sanela

  Hej paulina!

  Jag är utländsk & tycker att du har helt rätt !!! Jag själv har samma åsikt om ”blattar”
  För det är så i dagens samhälle ! Fler borde tycka & tänka som dig. Jag menar utländska som spelar någonting , tex bråk & sånt. Det visar bara att dem inte har bra uppfostran hemma osv.
  Du har helt rätt tjejen & detta kommer från en helblattes käft ! SÅ NI ANDRA KAN TA ER I RUMPAN OM NI TAR ÅT ER.
  FÖR DEN SOM TAR ÅT SIG, DEN KÄNNER IGEN SIG ;)
  PUSS!

  Svara
 62. Katti Valizadeh

  Jag är väl vad man kallar för en ”integrerad invandrare”…. någon som har anpassat sig till sverige men fortfarande behållt en del av sin egen kultur.
  Jag är rätt bra på att argumentera mot åsikter så som dina utan att börja kalla folk för hora och rasist men ifall du känner att du är mogen nog att lyssna på någon annan och kanske förändra din åsikt så adda mig på msn (kvittar ifall det är din personliga eller någon du bara hittar på för stunden så länge jag får ett mail där du skriver att det är du innan du addar mig.)

  hehe, för övrigt så tycker jag att det är roligt att läsa din blogg men dock så tycker jag att det blivit tråkigt att du för det mesta skriver om blattar och invandrare som något negativt mer och mer i dina inlägg

  Svara
 63. Anonym

  Ryiana: ”Jag respekterar din åsikt men varför vill du avskaffa slöja för ?Det är typ som ha på sig en mössa.Om du vill avskaffa slöjor så borde inte ni ha mössor på er för det är nästan likadant.Den enda skillnaden är att slöjan täcker mer.

  Om ni vill att vi ska respektera eran kultur så borde ni respektera våran.Jag är ingen ”blatte” som förstör för det svenska samhället.Och det finns många ”blattar” som inte förstör.Har ni tänkt på att det är jobbigt för oss som inte förstör och alla andra har fördomar av oss bara för de har sett blattar som förstör samhället.Det är jobbigare för oss blattar som sköter oss än vad det är för ni svenskar.”

  Okeeeej, men skillnaden är att det är BARA ni som behöver acceptera våran kultur. om vi kommer till ert land kan vi börja acceptera er kultur och inte förvänta oss att någon ska acceptera vår kultur. fattar ni. om ni inkräktar vårt land, ska ni acceptera och lyda, inte tvärtom. ni ska börja acceptera oss, sen kan vi välja om vi vill acceptera er. för vårt land, vi bestämmer. ert land, ni bestämmer, got it? och mössa är inte samma sak som slöja. ni har slöja pga religion, right? vi har mössa för att det är snyggt eller för att det är kallt ute. på vilket sätt är det samma sak? bara för att man har det på huvudet? jamen du, man har partyhattar på sig på kräftskivor, är det samma sak som slöja också elr? DAAAH!!! och vänta här, vadå om ni vill avskaffa slöjor så borde ni inte ha mössor. men lyssna här fuckface, det är VÅRT land där vi bestämmer reglerna och har mössor och har alltid haft. tror ni att bara för ni kommer in i och inkräktar landet och kommer in med massa religionsskit och slöjor och vi förbjuder slöjor så ska ingen få bära mössa för det? varför det ena eller det andra? mössa = värmande på vinter. slöja = värdelöst. FUCK OFF!!!!!!!!

  Svara
 64. Hanna

  Asså jag måste bara säga att du är så bra! detta inlägg var så prefekt! jag tycker exakt som du! hur kan ingen fattat att vi inte kan ha det så här längre det fattar inte jag.. puss

  Svara
 65. Anonym

  Haha, ska jag helt seriöst skratta eller gråta? Fler invandrare sitter i finkan än svenskar? Vem var det som mördade Therese? Jo en svensk, vem var det som våldtog och sedan mördade Ängla? Jo, en svensk. Sluta säg att det är fler invandrare som sitter i finkan än svenskar.

  Svara
 66. Caroline

  Jag tror att alla håller med dig innerst inne men dom är inte lika modiga och vågar inte stå för vad de tycker. Det är bara att kolla på vad som håller på att hända med Sverige så har man ju svaret där!

  Svara
 67. NEJ FÖR I HELVETE #2

  Nathalie: Är du dum i huvudet?

  Frianyheter.wordpress och politiskinkorrekt.info tar förvisso in insändare (ignorera dem du), men deras artiklar bygger på uppgifter från svenska domstolar och utländska medier. Men det är ”vinklat” tycker du, nåväl, alla har rätt till sin åsikt.

  Du kan väl visa mig källa på att Englands anhörighetsinvandring är likadan som Sveriges som du påstår?

  På diskussionsforumet Flashback kan du lämna en tråd om du finner att den saknar källa, om inte sveriges största oberoende media duger är du precis som jag misstänkte (en liten vänstermupp m.a.o, och ni brukar inte tycka om demokratiska värderingar).

  Jag tycker att det är intressant att exempelvis Södertälje kommun tog emot mer irakiska flyktingar än hela USA, att Sverige tar emot lika mycket flyktingar som Tyskland som har över 80 miljoner invånare och att det inte lagstiftat går att vara rasistisk mot svenskar.

  Hatbrott mot svenskar finns alltså inte, men du kanske tycker att såna saker är rimliga?

  Du m.fl stödjer i alla fall såna fenomen när ni lägger en röst på politiker som tycker at Sverige är kulturlöst.

  Tänk om jag skulle säga att Irak/Somalia är avundsjuk på Sverige för att Irak/Somalia har ingen kultur… höhöhöhö. Jag tycker att det är stötande. Lika stötande som motsatsen (även om jag tycker att alla har RÄTT att tycka att Irak/Somalia/Sverige saknar kultur, så är det intressant att vissa saker skulle man då ABSOLUT INTE säga, för det är ”rasistiskt…”

  Ber i övrigt om ursäkt för att jag frågade om du var dum i huvudet x} det var naturligtvis ett överklamp.

  Svara
 68. Anonym

  HAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHA DETA VAR JU PINSAMT
  JAG SÅG ATT NÅGON HADE SKREVIT ATT ALL BROTT, VÅLTÄKTER BEGÅS AV BLATTAR
  ALLTSÅ DETA TYCKTE JAG VAR LITE ROLIGT..
  FÖR NU ÄR DET SÅ HÄR
  – 80 % AV ALLA BROTT/RÅN BEGÅS AV UTLÄNNINGAR
  20 % AV SVENSKAR.. SÅ NI HAN INTE SÄGA ATT DET ÄR BARA BLATTAR SOM RÅNAR, SEN ATT DET ÄR MER BLATTAR ÄR EN ANNAN SAK!!!!! NÄR INTE ENS FÖRÄLDRAR HAR JOBB ELLER MAN HAR EN ENSAMSTÅENDE MAMMA MED 5 SYSKON
  GE MIG EN LÖSNING HUR FAN NI SVENSKAR SKULLE HA GJORT.

  – 89% AV ALLA VÅLTÄKTEN BEGÅS AV SVENSKAR
  SERRRR NI SVENSKARRR.. OCH JAG SJÄLV TYCKER DETA ÄR VÄRRE ATT VÅLTA NÅGON ÄN ATT RÅNA EN BAK, MEN TANKENPÅ ATT DOM TJEJERNA SOM BLI VÅLTAGNA TAR OFTA SJÄLVMORD EFTER.. MHM, OCH JAG KAN SÄGA ER, MED TANKEN PÅ ATT DOM FLESTA BLATTARNA ÄR MUSLIMER SÅ ÄR DET HARAM ( BETYDER ATT DET ÄR FÖRBJUDET) FÖR OSS ATT VÅLTA ELLER VARA EN PEDOFIL ENLIGT ISLAM..

  JAG HAR INGET EMOT SVERIGE FAST JAG KOMMER FRÅN BALKAN, JAG TYCKER SVERIGE ÄR ETT FETT BRA LAND, LITE STÖRDA OCH EFTERBLIVNA MÄNNISKOR SOM INTE SER VAD SOM ÄR FEL PÅ SVERIGE, OCH SVENSKAR ÄR RÄTT BORTSKÄMDA, BRYR SIG BARA OM SIG SJÄLVA FÖR DEN DELEN, MEN DET ÄR ETT BRA LAND. :D

  TACK FÖR MIG :d

  Svara
 69. shibbii

  Av Sveriges 20 största brottslingar är endast 3 av dem svenskar! en är chef i Hells Angels och den andre i Bandidos, den tredje är lasermannen om jag har rätt för mig. Det säger väl allt om invandrare och att respektera lagar? Varför inför vi inte utvisning vid högre staff? Då hade vi blivit av med de som var idioter bland invandrarna och fått behålla de bra. Känner några som är världens goaste invandrare så jag är inte rasist. Precis som Paow, anser jag att några inte borde vara här pga disrespect ditt värdlandet.

  Svara
 70. Anonym

  hej

  jag håller inte helt med dig ok vi borde respektera svenskar men det är bara stockholmare som beter sig så alltså ”blattarna” där jag bor i linköping och har slöja jag respektera andra och de mig varför min familj har varit här sen 1979 och vi har vår kultur samtidigt som vi respektera andras

  ps. mina rötter ligger i Somalia:D

  Svara
 71. Anna

  Jag ber verkligen ursäkt för detta nu, men snälla lilla rara flicka. Du saknar ju kunskap, för ditt eget bästa så tycker jag verkligen att du ska börja skolan igen. För det första avskaffa slöjan? Varför då? vi lever i ett demokratisk land, jag tycker probemet ligger i att små flickor som du super sig fulla varannan dag och går går halv nakana och föräldrarna skiter i vilket. Det är ett problem, inte slöjan i sig! Sedan det här med fördomar, jag kan förstå dig till en viss grad, men du kan absolut inte kräva att människor ska bete sig så som du vill att dom ska bete sig för att de ska uppfattas som svenskar, hur hade världen sett ut då om alla vore som du? Det är alltid lättare att se andra brister och glömma sina egna, du kanske istället ska bevisa att DU inte är en hora, folk dömer dig, men flicka lite du dömer också, sedan kan man inte klandra dig, du är ju bara 13-14 en vilsen själ. Ha det bra. Kram kram

  Denna brud som skrev detta sa det verkligen. Det kommer väldigt stora ord från en väldigt liten tjej . Jag tycker du ska gå tillbaka till skolbänken och lyssna på vad fröken lär dig innan du uttalar dig. Sådana saker kan få dig att, tja, ligga bakom en container helt misshandlad, eller ständigt hamna i bråk. Du måste veta vad du pratar om, så fungerar det helt enkelt. En människa som bara bablar på måfå får även se konsekvenser också.

  Något som dock är ett problem äv väl ändå dina föräldrar som totalt skiter i din framtid. Om dem visste bättre skulle dom släpa dig till skolan och be dig sitta där och lära dig, och inte låta dig klä dig som en prostituerad. Det, min lilla vän, är ett stort problem som måste tas tag i.

  Svara
 72. Anonym

  Varför var du i Egypten? Och jag störde mig på det faktiskt, det finns jättemånga vita Egyptier i Egypten. Men tyvärr så har du inte sett vita människor där i Hurghada, eller vart fan du är/var eftersom där är det SOL hela jävla tiden. Så tala inte om någonting som du inte vet om det.

  Det finns ingen skillnaden mellan en ”invandrare” och en ”svensk”
  En svensk: säger fördomar, bråkar, hoppar, dansar, reser, äter&driker, går på toa, duschar, går på skolan, åker tunnelbana, åker taxi, åker buss, kollar på tv, lyssnar på musik osv.. orkar inte skriva upp allt..

  Vad gör en invandrare, speciellt en arab då!:
  säger fördomar, bråkar, hoppar, dansar, reser, äter&driker, går på toa, duschar, går på skolan, åker tunnelbana, åker taxi, åker buss, kollar på tv, lyssnar på musik
  och blablabla tack ska ni ha!

  Svara
 73. Marie

  Jag håller också med dig. Året efter min student var jag medbjuden hem till en killkompis student som kommer från ett annat land, så jag & våra gemensamma kompisar var de enda som var från Sverige. Och hans familj var skit härliga! Aldrig haft en så rolig student. Hans familj var skit glada över att ha en svensk tjej där och blev filmad väldigt mycket, haha! Dock finns det som du säger de som drar ner många i smutsen så det blir lätt att dra alla över samma kam. Kommer från en liten stad i värmland och här finns det gott om fördomar. Dock har jag alltid haft utländska kompisar genom idrotten. Samtidigt så finns det många svenskar som är idioter, men de glömmer vi lätt bort ;) .

  Hadä Gött!

  Svara
 74. Nathalie

  ”NEJ FÖR I HELVETE #2″

  Det är bara att gå in på Brittiska statens hemsida, och titta runt lite.

  Klart att sidorna du länkar till är vinklade. Sponsrar Sverigedemokraterna dem eller? Och om du nu tycker att det är överklamp att kalla mig för dum i huvudet så borde du kanske ha tryckt på deleteknappen på ditt tangentbord innan du tryckte på ”Kommentera”, den brukar sitta lite ovanför enterknappen på de flesta tangentbord.

  Intressant är också att du säger att jag är vänster för att jag anser att de sidorna du länkar till är vinklade. Notera att jag är moderat och att alla mina vänner är moderater, och vi har inget till övers för enfrågepartier som Sverigedemokraterna, detta är något som alla partier i riksdagen är överens om, oavsett om de är vänster eller höger.

  Får jag fråga hur gammal du är? Och vad du sysslar med på dagarna? Och var ärlig nu.

  Svara
 75. NEJ FÖR I HELVETE #2

  Ur ett konkret perspektiv bör man göra följande:

  – Utvisa kriminella invandrare
  – Minska invandringen
  – Satsa de pengar som blir över av detta till INTEGRERING av de som VILL vara här, hjälpa dem med språket, kulturen, historien, se till att de får en lämplig praktikplats/arbete/utbildning.

  Gör man inte detta så kommer halva Sverige se ut som Rosengård.

  Och återigen, enda partiet som ställer dessa formuleringar är SD.

  Miljöpartiet vill införa fri invandring. Det blir säkert jättebra.

  Svara
 76. maria

  precis ALLT du skrev i detta inlägget håller jag med om till 110%
  fast en sak som jag tyckte du glömde ta med är att sverige ska sluta ta emot så många invandrare, jag säger inte att dem ska sluta ta in invandrare helt men dock ta emot mycket mindre än vad dem gör.

  Svara
 77. Elin

  Jävla idiot. Du är ju helt korkad, seriöst bruden… Anledningen till att Sverige började ta in invandrare var att vi hade brist på arbetskraft under 70-talet, då tog vi in folk från Finland, Balkan o.s.v. Utan invandrare hade Sverige inte varit ett piss, synd att du är så jävla naiv att du tror att invandrare våldtar och beter sig illa mer än vad svenskar gör. Har inte träffat en enda otrevlig invandrare. Tror mer att det är dig det är fel på om en invandrare sagt så till dig. Väx upp, skaffa dig lite kunskap om hur samhället egentligen fungerar och sluta leka WT.

  Svara
 78. NEJ FÖR I HELVETE #2

  Nathalie:
  Läs gärna vad jag skriver, vart kallade jag dig dum i huvudet? Citera gärna.

  (jag ställde en fråga, väsentlig skillnad)

  Vad kul med en liten modde, då antar jag att du är en tonårstjej i Stockholm.
  Jag råkar också vara en moderat, av den gamla skolan. Nya moderaterna är ett centerparti som JAG inte har mycket övers till.

  Jag har alltid betraktat mig som höger, sannolikt starkt påverkad av mitt uppväxtområde (jag bor bra). SD är ett typiskt arbetarparti, så egentligen förvånar jag mig själv över att luta åt vänster, men det finns inget annat lämpligare parti.

  Jag studerar sista året Naturvetenskaplig linje, jag har bara haft MVG i mina kurser hittills eftersom jag planerar att studera vidare.

  Vad pysslar du själv med, vännen?

  Svara
 79. maria

  förresten ”riyana”, vad jag vet får inte svenskar ha ngn slags huvudbonad (mössa,keps etc.) i skolan, så du kanske borde kolla upp lite fakta först. &därför bör inte invandrare bära slöja i skolan that’s it.

  Svara
 80. Nathalie

  Fråga eller ej, du sa att det var ett överklamp och jag tipsade dig bara om vart deleteknappen sitter tills nästa gång.

  Nej då, jag är 21 år gammal, knappast tonåring.

  Jag studerar andra året på bioteknologiska civilingenjörsutbildningen på KTH, här i Stockholm.

  Svara
 81. Sandra

  Det är skit snack det där om slöjor att kvinnorna vill ha de på sig! BULLSHIT. i så fall är de alla hjärntvättade. inte fan vill man bli illa behandlad som kvinna och bli slagen för ingenting? Min kille installerar bredband i områdena: rinkeby, husby, tensta, akalla ja alla dem. När han är inne hos någon utlänning för att fixa bredband så låser männen in sina fruar i andra rum för att de får inte vara inne i samma rum som andra män. är inte det sjukt? de LÅSER in dem. jag tycker synd om de utländska tjejerna de borde få har mer rätt än så i sitt EGET hem. fria kvinnorna från slöjor och låt de leva som alla andra.

  Svara
 82. sune

  Mycket bra skrivet! Jag tycker exakt likadant. Jag hade sagt det samma fast du la till det lilla extra där i slutet! Keep going bro’

  Svara
 83. Julia

  För det första (till den som skrev denna patetiska fråga) : Vad man än gör eller säger så blir man kallad rasist & det gör att man till slut får riktigt dåliga fördomar mot i princip alla invandrare. Om 50 personer från olika länder kallar en för hora, ja.. då får man ju den fördomen att alla människor från andra länder än Sverige kallar svenskar för horor.
  För det andra; Om vi svenskar är rasister, då är ni invandrare lika mycket rasister som oss svenskar eftersom alla verkar hata varandra.
  För det tredje; Jag är absolut inte rasist, jag har många invandrarkompisar som jag älskar väldigt mycket. MEN, jag har fördomar. För olika folkslag & religioner. Men egentligen är det ju bara vissa människor jag ogillar, inte ett helt folkslag. Jag menar, kommer man till Sverige, då ska man ta mig fan veta svensk lag & man ska veta att man absolut inte går omkring och kallar andra människor för b