Marbella vi är tillbaka!!

Hej på er!

Tänkte berätta lite om gårdagen. Vi landade runt 7. Sen i taxin så satt vi och planerade att vi inte skulle ut och festa, men så blev det ju ändå. Marcel & Marre kom till oss.

Vi lekte ”jag har aldrig”… Så ja, nu vet alla allt om mig typ :P Förkrökade och snackade. Efter det så tog vi en taxi in till Puerto… Vi skulle dra till vårat älskade ställe XS. Men dom har stängt :( Så vi drog till News Cafe där Marcel & co drog in ett bord och söp oss alla under bordet. Han gav nyss VODKA redbull ett namn. Bara vodka och lite redbull. Steff blev SKITFULL… Dom andra drog hem men jag och Steff drog vidare till Tibu. Där jag var bannand från sist vi var där… Träffade några killar så vi satt vid deras bord och vad som hände sen stannar på Tibu.

Idag så vaknade jag runt ett, drog ner och solade och sen så har vi bara chillat på balkongen. Lagat mat och jag har läst lite i körkortsboken och jag fattar typ ingenting…

Snart kommer bilder från gårdagskvällen :D

Palle!Lilla jag =)

13 Kommentarer för inlägg “Marbella vi är tillbaka!!”

 1. sofia

  Vilket hotell bor ni på där nere? :) Undrar eftersom att jag och mina kompisar hade tänkt ta en sista minuten nu i augusti, är hotellet bra? Är det dyrt där nere och får man festa och så även om man inte är 18 år? :) hoppas du svarar, kraam!
  /Sofia

  din blogg är super förresten!

  Svara
 2. sara

  linda: eh, vilket skitsnack. var inte så avundsjuk.. man undrar hur du själv ser ut liksom.

  Svara
 3. Edona

  FINASTE JÄVLA KROPPEN MAN KAN HA Paow! :D seriöst, hur får du den så fin, kan du inte ge tips på hur man ska äta? typ på morgonen och kvällen? :)
  kramisar

  Svara
 4. Amanda

  Kan du förrklara hur man kör leken ”jag har aldrig…”?
  Grym blogg förresten. GO GIRL! <3

  Svara

Skriv en kommentar

 • (Kommer ej att publiceras)