Svar på 10 frågor…

Förhållande eller singel osåfall vrf? älskar bloggen!

Svar: Jag vet faktiskt inte. Det är skönt att ha någon att komma hem till, till någon som älskar dig. Men det är väldigt skönt att vara singel också. Det är kul att leka lite tycker jag. Jag älskar att flirta, men skulle aldrig ligga med något random. Så ja, förhållande är väl bäst, det är typ allt i ett.

Bra sex, någon att umgås med, yadaydayda. Men blir lätt långtråkigt. Och man blir alltid sårad. Men jag letar absolut inte efter ett nytt förhållande och skulle aldrig gå tillbaka till mitt x. För jag är ingen bra flickvän enligt honom. Så jag tänker leka runt lite ett tag och ta det som det kommer.

Hur är det mellan dig och Hugo? Älskar ni varandra? Kommer ni hitta tillbaka till varandra? :)

Svar: Mjaa, jag vet inte svår fråga faktikst. Men.. Getting back with your ex is like taking a shower, getting out, and putting back on the same old dirty pair of underwear ;)

Hur kommer man över ett jobbigt break-up? Hur ska man tänka för att kunna gå vidare snabbare och komma på bättre tankar?

Svar: Ligg med någon annan. Det hjälper. Lite rebound sex är typ det bästa som finns. Du kan inbilla dig att du är kär i den personen :P Och försök att vara ute så mycket som möjligt! Det går över!

Ångrar du att du var otrogen mot Hugo? Du skrev ju för ett tag sen en lista på vad man skulle göra i livet och där skrev du ”vara otrogen”.

Svar: Mjaa både ja och nej. Om jag inte hade vart det så hade inte jag och Hugo vart tilsammans så länge som vi var.

Vilka är dina favoritbartenders nere i Magaluf på GGBC, och hur bra känner du dem?

Svar: Chris utan tvekan! Typ den enda seriösa killen där nere och vi fick väldigt bra kontakt. Kanske lite för bra.

Chris Oda & jag!

Vem skulle du helst vara strandsatt på en öde ö med? Kissie eller Micah tonårsmamman. Motivera !!

svar: Helt klart Kissie! Känns som att hon skulle kunna ta hand lite bättre om sig själv + mer mat till mig!

Vad tycker du är sexigast hos en kille? :D

Svar: En snygg kropp är nog viktigare än ansiktet!!! Fast det kanske bara är jag..

VAD ÄR DIN STÖRSTA RÄDSLA ?? :)

Svar: Den jag kommer på just nu är – ni vet den där gången man går in i flygplanet på. Som typ hänger i luften och knakar? Det är nog att den ramlar ner när det är fullt med människor.. Blir alltid så nojig och springe varje gång jag går in i den :P

Vilka är dina bästa vänner?

Svar: Daniel Paris & Steffi!

Hur är din syn på droger?

Svar: Jag tycker att droger är smutsigt. Men på något sätt inte så mycket värre än alkohol. Förut så trodde jag att det bara var uteliggare som knarkar. Men nu när jag börjat gå ut så har jag märkt hur vanligt det är. Det skrämmer mig.

22 Kommentarer för inlägg “Svar på 10 frågor…”

 1. my

  jag hade såklart valt, mikaela. skulle ju vilja lära känna henne, vi är ju i samma ålder o allt (10 dagar yngre än henne) hon är en underbar tjej. det vet jag att hon är, även om jag inte känner henne..

  Svara
 2. Anonym

  As Fin blogg och du är sjukt snygg! , men jag undrar en fråga som jag väldigt gärna skulle vilja att du svara på! :D
  Kan inte du numrera dessa personer efter hur bra du känner dom och hur mycket du gillarmdom! Du brukar ju inte prata så mycket om andra stor loggars, skulle va kul om du sa nåt om dom? :D
  Kenza, dessie, kissie, foki, blondin Ella, Sarah tjulander :)
  Kram kram

  Svara
 3. Anonym

  På första frågan skriver du att du aldrig skulle ligga med någon random. och på 3e frågan skriver du att bästa sättet att komma över sitt x är att ligga med någon helt random, och att det är det bästa som finns.. hur ska du ha det??

  Svara
 4. Helena

  damn.. your such a slut :S I dont think youll ever gonna find a boy who wants to stay his whole life with you bc everybody knows your blog and know that you are a slut.

  Svara

Skriv en kommentar

 • (Kommer ej att publiceras)